Sex. Top 5 alimente care stimulează libidoul. Sfaturile celebrului Dr. Oz

Ciocolata neagră cu căpşuni are un efect spectaculos asupra poftei tale de amor. Descoperă ce alte ingrediente secrete recomandă expertul!
Peste 40% dintre femei se confruntă cu o scădere a libidoului pe măsură ce înaintează în vârstă, susţine Dr. Oz. Însă, pentru a creşte pofta de sex o importanţă majoră o are şi alimentaţia ta, avertizează expertul.

Munca stresantă din timpul zilei, grijile şi oboseala pot să-şi pună amprenta asupra psihicului tău, iar ultimul lucru la care te gândeşti după o zi obositoare la birou este o partidă de sex. Potrivit specialistului, există anumite alimente pe care trebuie să le incluzi în dietă, deoarece acestea stimulează libidoul. Iată care sunt recomandările celebrului Dr. Oz:


1. Căpşunile cu ciocolată


Chiar dacă ai mai auzit de o grămadă de ori această asociere dintre căpşunile cu ciocolată şi creşterea poftei de sex trebuie să ştii că există într-adevăr o legătură. Ciocolata neagră creşte nivelul dopaminei, hormonul plăcerii. De asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, intensificând astfel senzaţiile. Ai grijă să alegi ciocolata cu peste 70% cacao pe care să o topeşti şi să o foloseşti pentru căpşuni.


2. Seminţele de dovleac


Conţin zinc, un mineral care are un impact semnificativ pentru viaţa ta sexuală, susţine Dr. Oz. Studiile au arătat că acest mineral creşte nivelul de testosteron, blocând enzima care-l transformă în estrogen. Un nivel crescut de testosteron la femei este asociat cu o creştere a dorinţei sexuale. Un sfert de ceaşcă cu seminţe crude de dovleac poate să facă minuni pentru apetitul tău sexual.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod