Sex sub duş. Reguli şi precauţii ca să aveţi o partidă de amor reuşită

Foloseşte lubrifiant din plin, dar găseşte o altă metodă de contracepţie în locul prezervativului, deoarece îţi poate face surprize.
Sexul sub duş este foarte excitant, dar trebuie să iei şi nişte măsuri de precauţie, deoarece riscul de accidentări este foarte ridicat. O mişcare greşită pe "terenul" foarte alunecos şi se totul se poate termina prost. Învaţă câteva reguli care vă ajută să experimentaţi în voie sexul sub duş şi să atingeţi plăceri nebănuite!


1. Nu te baza pe prezervativ


Dacă vrei să foloseşti prezervativul ca metodă de contracepţie îţi recomand să alegi altceva. Acesta va aluneca foarte uşor în contact cu apa şi se poate rupe uşor. Asigură-te că ai la îndemână o altă metodă de contracepţie!


2. Pune în cadă un covoraş anti-alunecare


Acesta vă va ajuta să aveţi o stabilitate mai bună pentru a da frâu liber imaginaţiei. De asemenea, şi un prosop gros poate să facă experienţa mai plăcută, deoarece nu vei simţi suprafaţa foarte tare în cazul în care adoptaţi o poziţie care te face să îngenunchezi.


3. Foloseşte lubrifiant


Nu te baza pe faptul că apa va face experienţa mai plăcută pentru că tocmai ea este cea care poate să strice momentul. Apa poate să-ţi dea bătăi de cap când vine vorba despre lubrifierea naturală a vaginului pe care o îndepărtează. De aceea este esenţial să folosiţi un lubrifiant pe bază de silicon.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod