Sex sub dus

7 tipsuri pentru o partida de sex in afara dormitorului

Pentru unii, sexul sub dus se dovedeste a fi o provocare carnala, pentru altii aceasta experienta este perceputa ca fiind una inconfortabila, pentru ca sunt distrasi de gandul ca ar putea aluneca si ar putea cadea in orice minut.

Cu toate acestea, desi este nevoie de unele "manevre de creatie", exista multe avantaje ale aceastei forme "foarte umede" de activitate sexuala.

Trebuie sa recunoastem ca dusul este locul in care ne simtim foarte bine atunci cand suntem goale, iar un act sexual aici nu face decat sa accentueze aceasta placere, nu-i asa?

Aburii dusului fierbinte, picaturile de apa care se scurg de pe frunte pe corpurile voastre, mangaierile suave care devin din ce in ce mai puternice, sarutarile patimase... iata un preludiu caruia nu-i puteti rezista. Iar de aici pana la cateva pozitii incendiare nu mai este decat un pas.

Daca va simtiti pregatiti pentru aceasta experienta, fiti atenti la aceste tipsuri:

1. Atentie sa nu alunecati


Nu faceti abuz de gel, sapun sau alte ingrediente care ar putea facilita alunecarea in dus. Stiu ca aburii pot face atmosfera mai erotica, dar bine ar fi sa asigurati o ventilatie corespunzatoare pentru a "nu se lasa" cu ameteli sau lesinuri. Podelele alunecoase pot fi acoperite cu o mica saltea/un covor din cauciuc.

2. Cateva pregatiri nu strica


Nu trebuie sa "lucrati" la acest moment cu o saptamana inainte, dar putina ordine nu strica: inmiresmarea baii cu un parfum proaspat, cateva prosoape curate, eliminarea din peisaj a obiectelor inutile, care v-ar putea deranja in momentul partidei de amor - sunt cateva "miscari" care va pot fi de folos.

3. Starea de spirit


... este extrem de importanta! Daca va face sa va simti bine, puteti aduce cateva obiecte pe care le folositi in dormitor atunci cand faceti amor: ulei de masaj si/sau lumanari parfumate. Daca iubitul tau doreste sa iti dezmierde partile intime cu sapun, trebuie sa fie foarte grijuliu, pentru ca provoaca usturimi, iritatii si un disconfort care poate persista mult timp. Daca doriti sa folositi un lubrifiant, optati pentru silicon (nu pe baza de apa). Unul dintre dezavantajele sexului sub dus este ca apa spala rapid lubrefiere naturala si de aceea exista o mare posibilitate sa aveti nevoie de cateva "ajutoare"!
 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lory pe 18 Oct 2012, 10:31
    :x

    imi place cand iubitul meu ma surprinde cand sunt la dus cu asa ceva. Ma excita asa tare. Bineinteles ca mai intai ma saruta pe tot corpul si mai facem cateva prostioare pana la sex propriu-zis.

    3
    0

  • Laura.soo pe 26 Apr 2011, 02:58
    Categoric da!

    Nimic mai mult , palpitant si foarte frumos:x.

    2
    0

  • Pacala pe 7 Oct 2010, 16:51
    Riscant

    Am incercat asa ceva si s-a terminat prost. Prezervativul a alunecat din cauza gelului de dus si... :|

    1
    0

  • sochili pe 4 Aug 2010, 15:32
    foarte super....

    sex sub dus este una dintre cele mai mari preferinte a fiecarui cuplu.... atunci cind eu si iubitul meu am incercat sa facem sex sub dus am ramas amindoi foarte satisfacuti..

    5
    1

  • henriett pe 3 Iul 2010, 21:26
    senzual

    PT CEI CARE ZIC CA O PARTIDA SUB DUS NU MAI INSEAMNA A FACE DRAGOSTE CI SEX...CRED CA IUBITUL LOR LE IUBESTE DECAT IN DORMITOR SI IN BAIE NU?SI IN PLUS CHIAR CA NU VA MAI FI DRAGOSTE CA SE VA PLICTISI DE ATATA DORMITOR.si eu am incercat de cateva ori in baie si intr-adevar e un pic incomod din cauza ca stai cu grija sa nu aluneci.dar am inceput in baie si am terminat in dormitor, uzi si ne-am uscat de atata caldura:X.mi-as dori sa incerc si eu in piscina.si asa e, e mai dificil cu lubrefierea naturala din cauza apei:D

    6
    0

  • eu pe 26 Iun 2010, 23:51
    sex

    eu am facut sex in piscina ... e suppperr

    4
    0

  • diana pe 26 Iun 2010, 17:09
    daaaaaaaa

    de ce sa strici o seara romantik si sa o faci sub dus???????????....e misto am inteles...ala nu se mai numeste dragoste sub dus ci sex

    0
    9

  • simika pe 15 Iun 2010, 12:04
    super!

    E suuuper! Nu am eu baia asa de mare, dar nu conteaza asta ci felul in care ne simtim. Mie imi place cel mai mult acolo, deoarece sa simt si satisfacuta si curata in acelas timp :)))) Daca as avea si baia visurilor mele senzatiile ar fi si mai intense!!!

    3
    0

  • Aeris pe 7 Iun 2010, 17:10
    minunat

    Super articolul, multe cupluri îşi doresc să încerce o experienţă sub duş şi nu ştiu de unde să înceapă.Am avut şi eu parte de o partidă de amor sub duş, cam pe fugă ce-i drept, anul trecut, făceam duş înainte să plec la serviciu şi iubitul meu m-a impresionat plăcut. A fost foarte frumos, păcat că n-am avut timp mai mult şi nici nu am prea ştiut ce să facem...am încercat doar prima poziţie , dar şi cu faţa... a fost frumos , e romantic , oricărei femei i-ar plăcea o asemenea supriză matinală din partea partenerului, aşa că ce mai staţi baieţi?:P Surprindeţi-vă partenerele!

    5
    0

  • kristinnikka pe 27 Mai 2010, 17:57
    S

    ooo......vreau si eu sa incerc!!!!!!!!dar nustiu cum sa incep????????imi dati un sfat????????multumesc anticipat!!!!!!

    3
    0

  • pisi pe 21 Mai 2010, 21:23
    Felicitari!!

    Bravo ! bravo ! de cand astept aceste pozitii, e minunat sub dus !

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod