Sex. Sfaturi importante dacă vrei să faci mai mult amor în 2015

Ce-ţi doreşti de la anul care a început? Succes în carieră, sănătate? Ce ai zice şi de un strop de dragoste în plus? O viaţă sexuală activă poate fi extrem de benefică pentru sănătatea fizică, dar şi mentală. Dacă vrei să ai parte de mai multă acţiune în dormitor în următoarea perioadă, preia iniţiativa şi fă câteva schimbări. Alungă monotonia din viaţa de cuplu!

Vrei mai mult sex? Arată-i!
Nu trebuie să aştepţi cuminte ca el să facă primul pas. Ai chef de puţină dragoste? Preia iniţiativa şi fă-o într-un mod extrem de sexy. Întâmpină-l într-o lenjerie provocatoare sau chiar fără să porţi nimic. Bărbaţii sunt atraşi de femeile sigure pe ele care nu se tem să facă primul pas. Poţi fi sigură că nu vei avea parte de plângeri.

Fă schimbările care te vor face să te simţi sexy!
Dacă vrei să-ţi seduci partenerul, trebuie, în primul rând, să te simţi sexy. Aşa că nu ezita să faci schimbările care te vor face să capeţi mai multă încredere. Fie că este vorba de coafură, de o rochie, de un hobby sau chiar de job, fă schimbările care te vor face să te simţi mulţumită. Dacă tu nu te simţi atrăgătoare în pielea ta şi îţi faci griji despre cum arăţi, dorinţa sexuală scade de ambele părţi.

Include fanteziile erotice în lista de priorităţi!
Probabil visează să te vadă legată de pat sau îmbrăcată în Cat Woman, însă nu are curajul necesar să-ţi spună. Vorbeşte deschis cu el şi află-i cele mai ascunse dorinţe. Împărtăşeşte-i fanteziile tale şi apoi decideţi împreună pe care să le experimentaţi.

Exploraţi noi locuri şi poziţii
Să faci sex în acelaşi loc, la aceeaşi oră şi în aceleaşi poziţii devine plictisitor la un moment dat. Aşa că faceţi o schimbare. Renunţaţi la pat pentru o vreme şi descoperiţi noi locuri pentru sex. Baia sau bucătăria pot fi ideale pentru o partidă pasională de sex. Dacă vă număraţi printre cuplurile curajoase, puteţi explora şi locurile din afara casei. De asemenea, fii tu cea care preia iniţiativa şi încercaţi poziţii noi. Iubitul tău va fi încântat să descopere că ai o latură mai aventuroasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod