Sex. Preludiul la care visează bărbaţii. Sfaturi ca să i-l oferi!

Crezi că pe masculi îi interesează doar acţiunea, iar alinturile şi tachinările au loc doar pentru a te mulţumi pe tine? Ei bine, te înşeli. Şi bărbaţii au nevoie de romantism şi de un preludiu fierbinte pentru a se excita. Dacă nouă ne plac săruturile lungi, pasionale şi mângâierile tandre sau obraznice, partenerii noştri au şi ei nevoie de atenţie pentru a se aprinde. Iată câteva dintre mişcările pe care le apreciază în pat.

Incită-l cu un mesaj sexy
Preludiul nu trebuie să înceapă cu doar câteva minute înainte de sex. Dacă plănuieşti o partidă de amor la cină, poţi începe să-l tachinezi de la prânz. Cu câteva ore înainte să vă întâlniţi, trimite-i un mesaj sexy, o fotografie nud sau apelează-l folosind o voce senzuală, care să-i aprindă imaginaţia. Asta îl va ajuta să-şi imagineze scenele fierbinţi care vor urma, iar atunci când vă veţi întâlni va fi pregătit să te devoreze.

Preia iniţiativa

Dacă partidele de sex încep întotdeauna la iniţiativa lui, este momentul să-l surprinzi. Bărbaţii sunt atraşi de femeile sigure pe ele care nu se tem să facă primul pas. Aşa că fii tu cea care îl trânteşte în pat, gata de acţiune. Poţi fi sigură că nu vei avea parte de plângeri.

Stimulează-l vizual

Este cunoscut faptul că bărbaţii se excită uşor la imagini sexy. Din acest motiv urmăresc filme xxx şi cumpără reviste în care apar femei dezbrăcate. Aşa că oferă-i spectacol dacă vrei să te dorească. O lenjerie sexy şi un striptease seducător îl vor face să se aprindă de dorinţă. Dezbracă-te pe ritmurile unei melodii lascive, la lumina lumânărilor şi apoi masturbează-te în faţa lui! Dă-i ocazia să te admire şi lasă-l să vadă cât de frumoasă şi senzuală eşti. Arată-i cum îţi place să fii atinsă.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 15 Oct 2014, 19:10
    Felictari sincere, Maria Ionescu ! Cerul sa te binecuvanteze!

    Iata un articol gandit, simtit si redactat cu mult bun simt ! Ai amintit aproape toate "subterfugiile" incitatnte si tonifiante ca un act amoros si adevarat sa fie incununat cu succes, fie el, si asezonat cu "Jocuri erotce", orice care aduce partenerii la explozie si, mai ales, ii tin legati pana la moarte! E treaba fiecaruia cum se comporta in dormitor si cum stiu sa fie unul, pe veci ! Te-am felicitat, Maria, intrucat meriti, cata vreme n-ai "bagat pe rol" nemernicia sexului oral, reciproc sau nu! Esti o fiinta credincioasa si stii ca aceste practici sunt - nu numai contra naturii dumnezeiesti, ci si factor de risc de boli incurabile, nedorite ! Voi , fetelor, nu acceptati sa fiti umilite, fiind "sodomiste" si "sclave la barbatia barbatului", indiferent cat l-ati iubi de mult, iar, daca vi se impune asa ceva, luati-i seama, si mai atent, si veti simti si observa ca NU VA IUBESTE, ci se iubeste numai pe el ! Atat! Doamne, iarta-i pe toti, ca nu stiu ce fac! Cu sinceritate, Elena

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod