Sex. Poziţiile erotice ideale pentru fiecare tip de orgasm. Încearcă-le!

Fiecare femeie este diferită. Astfel că şi drumul spre orgasm diferă în funcţie de nevoile şi dorinţele fiecăreia. Potrivit unui studiu, aproximativ 80% dintre femei mimează orgasmul în mod frecvent. Şi asta fie pentru că nu îşi cunosc trupul şi nevoile sexuale, fie pentru a-şi mulţumi partenerul. Poziţia sexuală perfectă pentru tine depinde de tipul stimulării care te satisface. Unele femei au nevoie de stimularea clitorisului pentru a atinge climaxul, în timp ce altele ating plăcerea absolută prin stimularea punctului G. Indiferent de categoria în care te încadrezi, nu te teme să-i comunici iubitului tău dorinţele şi aşteptările în dormitor. El va fi bucuros să afle cum te poate face fericită, iar partidele de sex se vor îmbunătăţi. 

Ajungi mai uşor la orgasm prin stimularea punctului G?

Cele mai multe femei ajung la orgasm prin stimularea zonei interioare frontale a peretelui vaginal. Dacă te numeri printre ele, atunci poziţiile potrivite pentru tine sunt cele care stimulează această zonă. Una dintre acestea este cea în care te apleci şi te sprijini de un scaun sau de pat, în timp ce partenerul te penetrează pe la spate. În această poziţie el îţi poate oferi şi extra stimulare pentru a atinge mai uşor orgasmul, având mâinile libere. De asemenea, poziţiile în care femeia stă deasupra oferă orgasme intense. Iubitul tău se aşază în poziţia şezut, sprijinindu-se în mâini, iar tu deasupra lui, îmbrăţişându-l. Pentru mai multă plăcere, apropie-ţi trupul spre pieptul partenerului. Iubitul tău îşi poate încrucişa picioarele sau îşi poate ridica genunchii pentru ca tu să te sprijini de ei. Mişcă-te astfel încât să-i atingi abdomenul cu osul pubian. Nu doar că punctul tău G este stimulat prin penetrare, dar şi clitorisul va fi trezit de atingerea cu abdomenul său. În această poziţie tu controlezi ritmul, intensitatea mişcărilor şi unghiul de penetrare.

Ai nevoie de stimularea clitorisului pentru a atinge orgasmul?

În acest caz trebuie să te axezi pe poziţii care stimulează clitorisul. De asemenea, preludiul joacă un rol important. Acesta nu numai că vă pregăteşte pentru penetrare, dar este metoda ideală de a crea o legătură intimă între parteneri, crescând şansele de a vă bucura de orgasm.  Una dintre poziţiile recomandate în acest caz este poziţia Şarpelui, în care tu te întinzi cu faţa în jos, cu picioarele apropiate, iar iubitul te penetrează pe la spate. Poţi folosi o jucărie sexuală pentru extra stimulare. O altă poziţie recomandată este Foarfeca, în care iubitul tău stă întins, cu picioarele uşor depărtate, iar tu te vei poziţiona deasupra, între picioarele lui. El te va penetra atunci când te vei lăsa pe spate. 

Ai nevoie de stimularea clitorisului în timpul penetrării?

Ai nevoie de stimulare vaginală şi clitoridiană în acelaşi timp pentru a atinge orgasmul? În acest caz poziţia ideală pentru tine este o variantă a poziţiei misionarului. Începe în poziţia clasică a misionarului, apoi apropie picioarele, între cele ale partenerului tau. Astfel, se va exercita presiune pe clitorisul tău în timpul penetrării, iar orgasmul va fi intens.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod