Sex. Poziţia erotică a săptămânii. Totul despre clasicul Misionar

Descoperă care sunt principalele avantaje, dar şi minusurile pe care le aduce în timpul partidelor de amor! Astfel o vei putea perfecţiona mereu
Este cea mai populară poziţie, fiind preferată de majoritatea cuplurilor. De ce? Este simplă şi foarte romantică, permiţând partenerilor să-şi ofere din plin mângâieri, săruturi şi şoapte dulci. Dacă se numără şi printre favoritele tale, dar vrei să încerci şi alte tehnici noi, îţi sugerăm câteva variante care îţi vor face nopţile mai fierbinţi.

O poţi exersa în mai multe variante, însă toate au o conotaţie romantică, deoarece vă permite contactul vizual şi sărutările pătimaşe în timpul partidei.


Cum să faci sex în poziţia Misionarul?


Te aşezi pe culcat pe spate cu picioarele depărtate, îndoite şi uşor ridicate, iar iubitul tău te va acoperi cu trupul său pentru a te penetra. Există şi cîteva variaţiuni ale acestei poziţii, astfel că iubitul tău poate să stea în genunchi şi să-ţi susţină posteriorul ridicat pentru a te penetra sau să stea în fund şi să te tragă aproape de el în timp ce tu stai întinsă pe spate. De asemenea, iubitul tău poate să stea în genunchi şi să-ţi ridice picioarele pe umerii săi, acest tip de penetrare fiind unul mai adânc.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod