Sex... pe neatinse

Lasa-l sa arda de dorinta cand esti "on top"...
Cand ai facut ultima oara dragoste fara ca el sa te atinga? Stii cum este sa fii "on top", iar el sa aiba mainile legate sau, pur si simplu, sa nu aiba voie sa iti exploreze corpul? Stii cum e sa il innebunesti cu sarutari fierbinti pe gat, pe piept, sa ii alinti corpul cu atingeri pline de senzualitate, sa il ai supus, sa il vezi cum arde de dorinta sa te atinga, sa te sarute? Te-ai gandit cat de incitanta poate fi aceasta noua "strategie" a voastra?

Barbatilor le place sa vada un corp frumos, sa il adulmece, sa il exploreze si sa il pipaie peste tot. Femeilor le place sa fie atinse in "special places", adora sa fie iubite in multe feluri... Dar le place sa faca amor si fara sa fie atinse, sa fie excitate si sa excite doar privind dorinta arzatoare, nebuna si "pofticioasa" din ochii iubitului.

Fa-l sa te doreasca cum nu a mai dorit pe nimeni vreodata. Nu trebuie decat sa ii spui ca de data asta tu vei cea care va face totul, iar el va trebui sa se supuna.

Sopteste-i la ureche...


Toata aventura poate incepe cu o conversatie fierbinte la telefon, pe post de preludiu. Nu e nevoie sa ii oferi toate detaliile, pastreaza cateva secrete. Expertii sustin ca tocmai aceste elemente supriza cresc libidoul la cote inimaginabile. Nu trebuie decat sa ii spui ca il doresti in seara asta, sa ii spui cum l-ai dezbraca, unde si cum l-ai atinge, unde l-ai saruta, fara ca el sa aiba voie sa iti alinte trupul. Putina autoritate nu strica, nu-i asa?

Si aici si acolo...


El va arde de dorinta sa iti dezmierde corpul, dar nu va avea voie decat sa te priveasca si sa te doreasca si mai mult, pentru ca nu il vei lasa sa te atinga, iar asta il va innebuni de placere. Trebuie sa aiba rabdare, sa fie ascultator pana il aduci in starea aceea de nebunie placuta. "Chinuie-l" putin, tine-l intr-o stare de excitare continua, fa-l sa te doreasca din ce in ce mai mult...  

In schimb, tu ai liber sa il pipai peste tot, sa ii descoperi/redescopri "slabiciunile" si sa profiti din plin de orice geamat al lui.

Vei fi "on top", el te va penetra, dar nu va putea "gusta" din trupul tau cu atingeri pline de senzualitate. Va fi o placere intensa, tot mai intensa, iar dorinta de a atinge trupul tau infierbantat il va face sa rosteasca "pierdut": "Te vreau acum...". Aceste vorbe iti vor invada simturile si te vor face sa vrei si mai mult sa ii saruti corpul si sa iti plimbi mainile pe trupul lui si acolo, si acolo si poate chiar... acolo.

In el se naste furtuna, furtuna dorintei inflacarate de a se infrupta cu toata simtirea lui din trupul tau. Il privesti, el vede cum tu il domini si se lasa abandonat. Nu mai poate articula niciun cuvant. Ii zambesti si apoi ii astupi, cu o sete nebuna, buzele, sarutandu-l fierbinte. El va dori sa te atinga, sa te simta, dar nu o face. De ce? Pentru ca sexul pe neatinse este mult prea bun! Data viitoare poate fi randul tau sa fii provocata, sa arzi de dorinta sa il atingi...  
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • krsss pe 21 Sep 2010, 15:39
    am vrut...o sa!!!

    Am tot vrut sa incerc asta dar imi trebuie ceva cu care sa-l leg rapid :P ca altfel se "lupta" si ma leaga el pe mine :)) Se impotriveste dar stiu 120% ca o sa-i placa...si ce o sa fie si mai interesant este ce o sa-mi faca dupa ce il dezleg :-> Abia astept...iar ca sa fie o imagine si mai incitanta...astept sa plecam undeva la munte

    0
    0

  • brunet2332 pe 2 Sep 2010, 13:00
    super

    frumoasa publicatie,o sa incerc si eu peste cateva zile:>

    0
    0

  • alexandra pe 27 Aug 2010, 10:35
    sex pe neatinse

    articolul are dreptate, nu am incercat dar asa este e bine venit orice fantezie intro relatie, si eu am sa incerc si cu legatul la ochi e prea tare, bv fetelor.

    0
    0

  • elenush05 pe 21 Aug 2010, 13:11
    testat...!

    insa incercati si cu legatul la ochisorii,in timp ce e legat;)) asa are mai mult mister absolut tot ... :>

    1
    0

  • simika pe 20 Aug 2010, 17:15
    tot ce e nou in materie de sex e binevenit....

    Fetelor, trebuie sa recunoasteti ca daca in sex folositi mereu aceleasi strategii, atunci devine o rutine de care vrei sa scapi cat mai repede(ori de rutina ori de cel care aduce rutina). DESCOPERITI - VA, incercat tot felul de extremitati, nu va fie frica, la urma urmei nu puteti capata decat niste senzatii super placute si multa experienta. Imi place multe de tot articolul si o sa il incerc....abia astept :D!!!!!!!!!

    1
    0

  • Daiana pe 17 Aug 2010, 15:47
    chiar mi se pare ft tare ideea

    mi se pare chiar ft tare articolul, cum spune cristina in ce epoca traiti? Daca o faci mereu la fel devine nasol, ceva monoton, deja stii cum o sa fie data viitoare, plictisitor. Mai bn sa fii inventiv, dar in acelasi timp sa te simti bine nu ca experimentezi nu stiu ce pozitie ft complicata si nu te simti bn, simplu dar totusi cu un pic de nuanta hmm suna bine. Cautam in alta parte ce nu ne ofera partenerul/a asa ca mia bine sa fim precauti

    0
    1

  • Cristina pe 13 Aug 2010, 14:38
    Voi in ce epoca traiti?

    Dragele mele, nu stiu in ce epoca traiti voi, poate vremea stabunicii lu' strabunica sau sunteti total paralele cu tot ceea ce inseamna dragoste si sex. Atunci cand doi oameni se iubesc, este absolut normal sa experimenteze si sa isi puna in practica impreuna toate fanteziile, indiferent de natura lor. Voi faceti-o tot in pozitia misionarului si cu lumina stinsa, sa vedeti ce bine o sa fie, adica...iti place savarina, mananci 7 zile consecutiv, dar a 8-a deja iti vine sa vomiti cand o vezi:)...asta in cazul in care nu sunteti virgine si vorbiti in necunostiinta de cauza. Serios, maturizati-va! Mi-a placut articolul. Acuma puteti sa va pierdeti!

    4
    0

  • cristida pe 13 Aug 2010, 10:52
    De acord

    Mare dreptate ai iliana.

    1
    0

  • iliana pe 12 Aug 2010, 18:29
    dezacord

    barbatului ii place sa si mangaie ce vede.sexul ,chiar si cu o prostituata,pt un adult presupune si putina iubire.procedati voi asa si a doua zi nu-l mai prindeti .doar daca-i sado-masochist.si-apoi,fie vorba intre noi,ce femeie nu-si doreste sa fie mangaiata?

    0
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod