Sex. Patru reguli pentru ca relaţia ta să funcţioneze bine

Încercarea de a-ţi controla mereu partenerul nu va face decât să dezbine cuplul şi să vă aducă multă suferinţă. Învăţaţi lucrurile esenţiale de la un expert! Există câteva

Încercarea de a-ţi controla mereu partenerul nu va face decât să dezbine cuplul şi să vă aducă multă suferinţă. Învăţaţi lucrurile esenţiale de la un expert!

Depositphotos_75373911_m-2015-taiata

Există câteva aspecte din viaţa de cuplu pe care trebuie să le iei în vedere dacă vrei ca relaţia voastră să funcţioneze ca pe roate. Iată cum îţi poţi îmbunătăţi relaţia, ţinând cont de câteva reguli simple recomandate de un specialist în domeniu.

Violeta Moisă este Life & Relationship Coach, expert în relații, dezvoltare personală și feminitate, absolventă a Şcolii de Relationship Coaching îţi dezvăluie patru dintre cele mai importante lucruri pe care să le ai în vedere atunci când îţi doreşti ca relaţia ta să funcţioneze foarte bine:

1.

Nu încerca să îți controlezi partenerul
Reproșurile, cicăleala, interogarea sunt forme de control.

2. Nu încerca să influențezi un rezultat deja planificat de tine
"În loc să trăiască prezentul, să se bucure de momentul în care se află relația, femeile fac în mintea lor planul pentru viitor și nu fac altceva decat să îl convingă/manipuleze pe bărbat să ajungă acolo unde vor ele", explică specialistul.

3. Nu încerca să îți manipulezi partenerul
Este de preferat să-i spui partenerului tău sincet ceea ce-ţi doreşti, în loc să-l laşi pe el să ghicească din  subînţelesuri.

4.

Invață să accepți NU ca răspuns din partea partenerului tău
El are dreptul de a spune nu, așa cum și tu ai dreptul de a nu renunța la planurile tale, cu sau fără el, spune Violeta Moisă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod