Sex oral. Nu ştie cum să-l facă? Ghid pas cu pas pentru iubitul tău

Stai tu deasupra! Dacă el nu este foarte priceput în arta cunnilingus-ului, această poziţie este ideală pentru plăceri maxime!

Dacă partenerul tău pare cam rătăcit când vine vorba despre sexul oral poţi să-i oferi câteva indicii clare ca să atingă punctele sensibile şi să ajungi la orgasm. Nu strică nici să vă documentaţi împreună pe acest subiect sau să urmăriţi câteva filme erotice care vă stimulează vizual şi vă oferă câteva indicii clare pe care să le puneţi în practică.

Ce trebuie să reţineţi amândoi este faptul că majoritatea femeilor au nevoie de aproximativ 20 de minute pentru a ajunge la climax prin sex oral. Aşa că va fi o activitate de lungă durată, însă poate să fie plăcută pentru amândoi dacă vă ascultaţi dorinţele.

1 din 6

1. Stai tu deasupra când îţi face sex oral

Un mod simplu şi practic de a te bucura de sexul oral oferit de iubitul tău e să stai tu deasupra. Când el stă întins pe pat cu faţa în sus, tu îţi poziţionezi bazinul deasupra capului său, astfel încât el să-ţi stimuleze cu gura zona pe care ţi-o doreşti tu. Variind poziţia trunchiului şi a bazinului te poţi bucura de o gamă largă de senzaţii.

Ai grijă, nu te lăsa cu toată greutatea pe partener pentru a nu-i provoca disconfort. Tu vei fi cea care deţine controlul asupra mişcărilor şi a ritmului.

 Foto: womenshealthmag.com 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Atheus pe 24 Sep 2015, 15:45
    Share

    Bun articol(ca si altele), dar...pune-ti un link; eu , de exemplu, as vrea sa ii dau share pe yahoo !

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod