Sex oral de weekend: 5 trucuri fierbinţi

Măcar în timpul liber ar trebui să punem mai mult accent pe plăcerea celui de lângă noi... Un weekend plin de sex oral creşte intimitatea dintre voi, dar şi intensitatea orgasmelor. Ca să-l

Măcar în timpul liber ar trebui să punem mai mult accent pe plăcerea celui de lângă noi... Un weekend plin de sex oral creşte intimitatea dintre voi, dar şi intensitatea orgasmelor. Ca să-l duci la extaz, iată 5 tehnici fierbinţi de sex oral!

Gura ta este un izvor de plăcere

Buzele şi limba ta îi oferă iubitului tău o stimulare fantastică, dacă încerci le foloseşti cu încredere. Unii bărbaţi ar spune că sexul oral oferă senzaţii mai intense decât sexul normal. Aşa că prinde curaj şi variază tehnica folosită.

Oferă-i săruturi de-a lungul penisului, suflă aer cald de-a lungul lui şi joacă-te cu limba în fel şi chip. Va atinge extazul în timp record!

Alege poziţia de sex oral potrivită

Multe femei fac sex oral într-o singură poziţie. În cazul în care simţi că oboseşti repede, profită de timp şi variază poziţiile. Găseşte-o pe cea care îţi oferă ţie confort, şi lui plăcere. Dă click aici şi descoperă câteva poziţii speciale pentru sex oral!

Atinge-i cu limba zonele bogate în terminaţii nervoase

Zona dimprejurul capului penisului, dar şi "aţa penisului" sunt cele mai erogene zone ale penisului, aşa că poţi pune accentul pe ele.

De aceea, nici nu este nevoie să duci sexul oral la extrem, până când simţi reflexul faringian. E drept că aceste scene abundă în filmele porno, dar bărbaţii pot avea orgasme intense şi fără să aplici tehnica de deepthroat.

Învaţă cum să-i atingi testiculele

Un amic spunea că stimularea testiculelor în timpul sexului oral este ca o masă cu desert. Tot ce contează este să le tratezi gentil, astfel încât iubitul tău să simtă numai plăcere. Aşa că fără muşcături şi atingeri ferme, asta dacă nu cumva ţi-o cere el.

Incită-l cu tachinări

Sexul oral nu înseamnă numai muncă fizică.

Surprinde-l pe iubitul tău cu o atitudine jucăuşă. Arată-i că adori să-i faci sex oral, dar nu va primi plăcerea pe tavă. Oferă-i câteva săruturi intime, după care priveşte-l cu subînţeles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod