Sex. Iubitul tău are probleme cu erecţia? 7 sfaturi pentru tine

Toate femeile visează la partide de amor incendiare, la fel de fierbinţi precum cele din filme. În realitate însă, lucrurile stau cu totul altfel. Activitatea din dormitor nu este perfectă şi este nevoie de efort din partea ambilor parteneri pentru a o face satisfăcătoare. Dacă iubitul tău are frecvent probleme cu erecţia, trebuie să iei măsuri. Ia aminte la câteva sfaturi care vă vor ajuta să treceţi peste această etapă neplăcută care vă afectează viaţa amoroasă.

1. Încurajează-l să facă schimbări în alimentaţie!
O dietă sănătoasă înseamnă şi o viaţă sexuală sănătoasă. Asigură-te că în alimentaţia iubitului tău se găsesc din plin fructe şi legume. Un consum bogat de fructe şi legume ajută la scăderea colesterolului din sânge şi îmbunătăţeşte circulaţia, asta datorită conţinutului bogat de antioxidanţi.  

2. Oferă-i afrodiziace naturale!
Ciocolata neagră, vinul roşu (în cantităţi moderate), stridiile, scorţişoara vă pot fi de mare folos dacă le consumaţi înainte de momentele intime. De asemenea, îi poţi oferi şi ceaiuri precum cel de ginko biloba, busuioc, ginseng, maca, sau ghimbir, celebre pentru beneficiile pe care le au asupra circulaţiei, a libidoului, dar şi asupra rezistenţei la efort.

3. Este timpul pentru o vacanţă!
Stresul este unul dintre cei mai mari duşmani ai unei vieţi sexuale satisfăcătoare. Studiile efectuate de specialişti au arătat că nivelul crescut de anxietate, dar şi stresul legat de muncă, au un impact negativ asupra erecţiei. Nu ar strica nici să-i oferi masaje erotice. Nu numai că îl vor ajuta să se relaxeze, dar îl vor şi stimula.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod