Sex. Iubit leneş? 7 trucuri ca să-i stârneşti pasiunea

Partidele de amor nu mai aduc nimic nou, iar partenerul tău nu face nimic pentru a le îmbunătăţi? Fii tu cea care face primul pas spre o viaţă sexuală mai bună. Pe lângă săruturi lungi, pasionale şi mângâierile tandre sau obraznice, îţi poţi surprinde iubitul şi cu joculeţe îndrăzneţe. Iată câteva idei cu care să-ţi provoci iubitul să devină mai sălbatic în pat.

Flirtează!
Foloseşte cuvinte obraznice şi mişcări senzuale pentru a-i stârni interesul. O vizită la birou sau câteva dovezi de dragoste în public pot creşte dorinţa sexuală. Nu, asta nu înseamnă să faceţi lucruri care să-i deranjeze pe cei din jur. Poţi încerca atingeri subtile, săruturi senzuale, mesaje fierbinţi şi priviri încărcate de dorinţă. Nu uita: anticiparea sporeşte starea de excitare!

Şoapte fierbinţi
Să-i împărtăşeşti sau să-i descrii cu detalii cele mai ascunse fantezii poate avea efecte benefice asupra vieţii sexuale. În plus, conversaţiile despre sex au o putere excitantă mare şi pot fi preludiul pentru o partidă fierbinte. Descrie-i cele mai arzătoare dorinţe şi va deveni nerăbdător să ţi le împlinească.

Ademeneşte-l cu ţinute sexy
Nu te aştepta să tânjească după tine dacă nu te îngrijeşti şi nu depui puţin efort pentru a te face mai atrăgătoare. Alege-ţi ţinute lejere, dar sexy, când stai în preajma lui, şi foloseşte un parfum discret. Pe scurt, poartă-te ca la începutul relaţiei. Foloseşte-te şi de cuvinte pentru a-l tachina. Vei fi surprinsă de rezultate.

Preia controlul!
Vrei poziţii noi? Atunci fii tu cea care le iniţiază! Surprinde-ţi iubitul şi dezlănţuie-te! Preia iniţiativa şi controlează mişcările. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod