Sex. Iubit leneş? 7 trucuri ca să-i stârneşti pasiunea


Striptease!
Tachinează-l cu mişcări senzuale care să trezească fiara din el. Arată-i, fie şi doar pentru o seară, că poţi fi mai mult decât o iubită dulce şi inocentă. Scoate la iveală femeia fatală din tine şi fă-l să se simtă cel mai dorit bărbat din lume. Dacă te îndoieşti că poţi reproduce exact mişcările dansatoarelor exotice, află că nici nu trebuie să faci asta. Aici atitudinea contează şi legătura dintre parteneri. Foloseşte-te de limbajul trupului şi dezbracă-te pe ritmul muzicii prin mişcări seducătoare. Lasă-te condusă de muzică şi, cu siguranţă, va fi cucerit de dansul tău. Ai încredere în tine şi în sex-appeal-ul tău.

Fii atentă la dorinţele lui!
Sunteţi doi în relaţie şi nu uita că şi el are nevoi şi dorinţe. Dacă vrei să încercaţi lucruri noi, trebuie să fii atentă la propunerile pe care le faci. Ascultă şi dorinţele lui şi oferă-i întotdeauna mai multe sugestii, din care să poată alege. Până la urmă, vrei să încercaţi lucruri care să vă facă plăcere amândurora şi nu vrei să-l forţezi să facă ceva doar pentru a-ţi face pe plac.

Nu mima orgasmul!
Dacă nu reuşeşte să te ducă în punctul culminant, însă încearcă din răsputeri asta, încurajează-l şi îndrumă-l. Lasă-l să înţeleagă că te simţi bine alături de el, însă nu mima orgasmul. Este posibil să îşi dea seama de asta şi să se simtă jignit. În plus, chiar dacă nu va realiza minciuna ta, prefăcătoria nu va face bine relaţiei. Dându-i de înţeles că tehnica lui este bună, nu va face eforturi să-şi îmbunătăţească prestaţia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod