Sex în aer liber: care este locul tău preferat?

E vară, în casă e cald, dar voi sunteţi fierbinţi şi dornici să vă "răcoriţi" pentru că hormonii tropăie prea gălăgios în voi, nu-i aşa? :))) Ce faceţi în acest caz? Ieşiţi afară,

E vară, în casă e cald, dar voi sunteţi fierbinţi şi dornici să vă "răcoriţi" pentru că hormonii tropăie prea gălăgios în voi, nu-i aşa? :))) Ce faceţi în acest caz? Ieşiţi afară, unde este mai bine. Şi treceţi la fapte :)))

De ce sex în natură? De ce nu? "Sexul în aer liber este incredibil de... bun. Şi nu te gândi că sunt peisajele, pentru că de ele uiţi repede. Este vorba despre acel sentiment de libertate. Până acum nu ne-a prins nimeni. Şi chiar dacă ne-ar prinde, ce?", se întreabă retoric Ana, mare amatoare de sex în natură. 

Iată şi câteva idei verificate, testate şi sigure... cât se poate de sigure în cazul sexului în natură :)))

1. Cel mai "frecventat" loc este malul mării. Alegeţi-vă un loc mai retras, să nu păţiţi cum a păţit un cuplu în Vama Veche weekendul trecut. Cei doi deveniseră atracţie turistică şi toţi care treceau pe lângă ei făceau poze şi le adresau cuvinte nu tocmai de laudă.... Încercaţi şi voi pe malul mării pe nisipul fierbinte, după care vă puteţi răcori în valuri :))

2. În pădure... şi nu neapărat la Băneasa. Mai pe după copaci, într-un luminiş. Cu părul în iarbă, să simţi pământul rece, să auzi păsările cum cântă... Acesta este un loc pentru romanticii incurabili. Deci, când te duci la picnic?

3. În Bucureşti, cei de la Poliţie spun că cel mai râvnit loc este în Parcul Cişmigiu, chiar în spatele Colegiului Gheorghe Lazăr. Potrivit autorităţilor, aici au fost găsiţi în acţiune atât liceeni, cât şi pensionari :)))). Acum înţeleg de ce sunt atât de mulţi pensionari prin parcuri şi mai ales dimineaţa... pe răcoare :)

4. Există chiar şi "garsoniere" în aer liber, cum este insuliţa din Parcul Tineretului, la câteva sute de metri de intrarea în parc, dinspre Bd. Şincai, unde mulţi zvăpăiaţi îşi potolesc hormonii.

5. Nici pasajul Mărăşeşti nu a "scăpat" de  tineri (şi pensionari) plini de pasiuni înflăcărate. Eiii, aici, pe o străduţă lăturalnică, sunt mulţi care preferă sexul pe bancheta din spate.

Ai experienţe de acest gen? Plănuieşti să ai? Povesteşte-mi :)

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod