Sex. Exerciţiile Pilates îmbunătăţesc viaţa amoroasă

Descoperă de la un specialist cum te ajută acest sport să ai o relaţie perfectă şi cum acţionează ele asupra zonei erogene pentru un orgasm mai intens.

Nu de puține ori s-a spus că sportul îmbunătățește viața sexuală. Un studiu efectuat de cercetătorii de la Universitatea din Texas a demonstrat că sportul influențează mult calitatea vieții sexuale. 35 de femei cu vârste între 18 și 35 de ani, au reacționat cu 169% mai bine la stimulii sexuali după 20 de minute de sport, comparativ cu situaţiile în care acestea nu făcuseră mișcare.

Sportul recomandat pentru o viată sexuală mai bună este pilatesul. Secretul constă în antrenarea zonei centrale, adică centrul de putere al corpului, definitoriu pentru pilates.

 

“Muşchii implicaţi în asigurarea stabilităţii zonei centrale sunt: transversul abdominal, musculatura perineală (muşchii planşeului pelvian), multifizii şi diafragmul. Cele patru elemente musculare, când lucrează în acelaşi timp, stabilizează şi tonifiază centrul corpului. Activarea celor patru stâlpi este vitală pentru perineu, muşchii din această zonă sunt tonifiaţi, ceea ce înseamnă o viaţă mai lungă pentru organele sexuale şi un orgasm mai intens", spune Marga Bălan, fondatoarea Şcolii de Pilates şi lector al Federaţiei Române “Sportul pentru toţi”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod