Sex. Dita Von Teese te învaţă să faci striptease pentru iubitul tău

Ce poate fi mai sexy decât un dans lasciv în timpul căruia să renunţi la haine, una câte una, arătându-i iubitului tău formele apetisante cu care ai fost înzestrată? Însă, este nevoie de mult mai mult decât muzică pentru un mişcări senzuale. Striptease-ul este o artă, iar câteva dintre secretele ei îţi sunt dezvăluite de faimoasa Dita Von Teese, una dintre cele mai provocatoare femei ale epocii noastre. Actriţă, model, designer, femeie de afaceri, bruneta în vârstă de 42 de ani a cunoscut celebritatea ca dansatoare de burlesc, o formă de striptease, în care accentul se pune mai degrabă pe show şi stârnirea curiozităţii masculine decât pe expunerea părţilor intime.

Alegerea lenjeriei perfecte
Dacă vrei să-i atragi atenţia, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să alegi o lenjerie sexy, care să ţi se potrivească. Pentru striptease, Dita recomandă să porţi sutien, portjartier, dresuri şi un slip provocator. De asemenea, ai nevoie şi de alte articole vestimentare care să poată fi înlăturate cu uşurinţă în timpul dansului.

Alege lenjeria care să te reprezinte şi care să te facă să te simţi sexy, fără să te gândeşti prea mult la ce preferă iubitul tău. Secretul unui dans sexy stă în atitudine şi încredere în puterea de seducţie. Dita te sfătuieşte să optezi pentru o lenjerie neagră, din dantelă, pentru că acest tip de lenjerie se aşază bine pe oricine.

Într-un interviu pentru revista Vogue, Dita Von Teese a dezvăluit că este obsedată de lenjerie. "Îmi place să fiu înconjurată mereu de lux și frumusețe. Strâng de 25 de ani lenjerie, iar acum colecția mea este uriașă. Mereu am fost fascinată de asta, când eram tânără obișnuiam să probez lenjeria mamei mele. Îmi place ceea ce este femenin și funcțional", a declarat ea.

Atitudinea potrivită
Deşi meseria ei presupune să apară de multe ori dezbrăcată în faţa publicului, Dita a mărturisit că şi ea are complexe fizice, la fel ca o femeie obişnuită. "Nu sunt mereu încrezătoare în ceea ce priveşte aspectul fizic. Dar încerc să mă iubesc aşa cum sunt şi să accept acele lucruri de care nu sunt mulţumită. Cred că este o atitudine pe care ar trebui să o aibă toate femeile, pentru că suntem conştienţe de faptul că niciuna nu e scutită de aceste probleme. Cu toţii am vrea să schimbăm ceva la felul în care arătăm", a explicat vedeta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod