Sex. Cum să-i oferi un "blow job" pe care nu-l va uita toată viaţa. Sfaturi practice

Treci direct la ţintă şi ai grijă ca viteza cu care execuţi mişcările să fie variată. Descoperă câteva trucuri care-l vor înnebuni de plăcere!
Sexul oral poate să-i confere partenerului tău mari plăceri atunci când este făcut cum trebuie. Chiar dacă în cazul lor este relativ simplu să-l faci să ajungă la orgasm, sexologii susţin că există câteva trucuri pe care le poţi aplica pentru a-l face să se simtă în al nouălea cer şi să nu uite niciodată experienţa. Iată câteva sfaturi practice ca să devii experimentată în sexul oral:


1. Treci direct la ţintă!


Spre deosebire de femei, bărbaţii nu au nevoie de preludiu pentru a ajunge la orgasm. Prin urmare, poţi începe prin a-i masa penisul prin haine pentru a-l incita înainte de a-l dezbraca pentru a-i oferi un blow job. Chiar dacă erecţia nu este completă, sexologii susţin că poţi să-i cuprinzi întregul organ în gură, masându-l cu limba în mişcări circulare până când se ajunge la starea maximă de excitaţie. După ce erecţia este completă, cea mai bună mişcare este de a-l răsfăţa cu limba de la bază înspre vârf pentru început.


2. Fără dinţi, dar cu multă salivă


Următoarea etapă este cea în care apuci penisul cu gura, efectuând o mişcare de sus-jos. Ai mare grijă să nu foloseşti deloc dinţii şi să te asiguri că saliva ta va lubrifia foarte bine organul pentru o plăcere mai intensă. Apoi nu uita să foloseşti pe lângă gură şi o mână cu ajutorul căreia se strânge baza penisului. Mişcarea rămâne aceeaşi de sus-jos încercând să fie o sincronizare perfectă între gură şi mână. Aceasta va fi mişcarea de bază la care poţi apela oricând vrei, deoarece are efect garantat, susţin experţii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod