Sex. Cum să foloseşti vibratorul? Ghid pentru începătoare

Care este cea mai bună alegere dacă nu ai folosit o jucărie sexuală până acum? Descoperă cele mai bune sfaturi ca să cumperi ceea ce trebuie!
Dacă nu ai folosit până acum un vibrator îţi va fi foarte greu să alegi din multitudinea de forme şi dimensiuni care există pe piaţă. De aceea, pentru început trebuie să te asiguri că ai făcut o alegere bună şi abia apoi să înveţi să-i exploatezi la maximum beneficiile pe care le aduce.

Chiar dacă eşti tentată să alegi o jucărie sexuală ieftină este de preferat să investeşti în una de calitate, dintr-un material rezistent şi pe care o poţi folosi pe termen lung. Astfel că unele dintre cele mai recomandate vibratoare pentru persoanele începătoare sunt stimulatoarele clitoridiene care au o formă mai puţin intimidantă. Trebuie să ştii că acestea oferă o plăcere mult mai intensă atunci când te masturbezi sau când o foloseşti împreună cu iubitul tău în timp ce faceţi dragoste.

Trei dintre cele mai potrivite alegeri pe care poţi să le faci pentru început sunt vibratoarele Lilly, Ovo T1 sau Limon. Acestea masează delicat zona clitoridiană, astfel că starea de excitaţie va fi foarte intensă. Se pot folosi individual sau în timpul unei partide de sex.


1. Este prima dată când foloseşti un vibrator?


Poate să fie o senzaţie ciudată, dar plăcerea pe care o vei simţi va fi una mai presus de aşteptări. Înainte de a folosi jucăria joacă-te cu tine, mângâie-ţi corpul şi zona intimă până când începi să te relaxezi şi să te simţi bine.


2. Cum să foloseşti vibratorul: Foloseşte lubrifiant


Pentru ca senzaţiile să fie mai intense şi vibratorul să alunece dându-ţi plăceri intense este mai bine să foloseşti un lubrifiant.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod