Sex: Cum să fii o profesionistă în pat, chiar dacă a doua zi te duci la job

Când eşti hotărâtă să-ţi impresionezi sexual partenerul, este timpul să renunţi la inhibiţii şi să experimentezi câteva tehnici noi.
Când eşti hotărâtă să-ţi impresionezi sexual partenerul, este timpul să renunţi la inhibiţii şi să experimentezi câteva tehnici noi. Află cum să fii o profesionistă a sexului în pat, ca să-l satisfaci cu adevărat şi să-l faci să se gândească multă vreme la tine.

Chiar dacă eşti dispusă să îţi asumi câteva riscuri pentru o experienţă sexuală deosebită, riscurile pentru sănătate rămân de evitat, prin folosirea prezervativului. În afară de această simplă regulă pentru sexul în afara relaţiilor monogame, lasă-ţi imaginaţia să te ghideze în direcţia corectă.

Oferă-i sex fără complicaţii

Evită manifestările de afecţiune în timpul sexului, dar mai ales după. Concentrează-te doar asupra sexului, aşa cum fac cei mai mulţi bărbaţi şi lasă-l pe el să iniţieze îmbrăţisările afectuoase. Sexul sălbatic este de multe ori cel mai satisfăcător, iar partenerul vrea mai mult să te ravăşească decât să te domine cu adevărat în pat. Dacă vezi că este hotarât să preia controlul, lasă-ţi să-ţi demonstreze ce poate.

Stimulează-i simultan simţurile

Stimularea vizuală este cea mai importantă pentru bărbaţi, dar nu-i ignora şi celelalte simţuri. Parfumează dormitorul, oferă-i gustări afrodisiace, de la struguri la ciocolată şi frişcă şi alege poziţiile sexuale în care poate să te urmărească cum te unduieşti. Dacă introduci şi puţin striptease în preludiu, va fi şi mai încântat.

Vorbeşte-i

Coloana sonoră pentru o partidă de sex reuşită nu se limitează doar la gemete. Câteva cuvinte deocheate pot avea un efect foarte excitant asupra partenerului. Spune-i cât de mult îl vrei, cu un ton cât mai sexy şi şopteşte-i la ureche ce ai vrea să-ţi facă.

Îndeplineşte-i fanteziile

Atâta vreme cât fanteziile lui nu se suprapun complet cu limitele tale, poţi găsi o fantezie care îl excită şi care te excită şi pe tine sau cel puţin ţi-e indiferentă. Dacă îşi doreşte un joc sexual în care să intri în pielea unui personaj, fie tânăra ingenuă, fie femeia cu experienţă şi autoritate, menţine-te în rol. Nu chicoti şi ia fantezia în serios pentru a-i oferi o experienţă fierbinte.

Renunţă la inhibiţii

Încearcă lucruri noi, fie că este vorba de poziţii sau alte experimente, atâta vreme cât nu îţi provoacă disconfort puternic. Abandonează inhibiţiile atunci când îi vorbeşti şi atunci când alegi poziţiile sexuale, dar nu încerca poziţii foarte complicate dacă nu te simţi în formă pentru a le face faţă. "Au! Stop! Am un cârcel!" este unul dintre cele mai puţin sexy lucruri pe care un bărbat le poate auzi în dormitor.

Laudă-i penisul şi calităţile de amant

Dacă nu vrei să vorbeşti prea mult sau nu ştii ce să-i zici, concentrează-te pe laude. Satisfacţia partenerei este foarte importantă pentru cei mai mulţi bărbaţi, chiar dacă nu ştiu întotdeauna să o arate. Laudă-i penisul şi calităţile de amant, preferabil printre gemete.

Înghite sau scuipă cu discreţie

În cazul sexului oral, cei mai mulţi bărbaţi vor să te vadă cum înghiţi. Dacă nu le oferi acest "happy ending", permite-le să ejaculeze pe sânii tăi în timp ce tu gemi de plăcere. Când totuşi ejaculează în gura ta şi n-ai de gând să înghiţi, scuipă cu discreţie şi nu fugi pe loc la baie ca să-ţi clăteşti gura.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod