Sex: Cum să faci dragoste cu un bărbat virgin. 6 sfaturi utile!

Mulţi bărbaţi salivează când aud cuvintele "Sunt virgină", dar cele mai multe femei nu sunt la fel de entuziasmate de ideea sexului cu un virgin.
Mulţi bărbaţi salivează când aud cuvintele "Sunt virgină", dar cele mai multe femei nu sunt la fel de entuziasmate de ideea sexului cu un virgin. Dacă ai decis că vrei să fii tu cea care îl scapă de virginitate, înarmează-te cu răbdare şi nu ignora cele mai importante reguli când faci sex cu un bărbat virgin.

Dacă şi tu eşti virgină, prima partidă de sex cu un bărbat virgin poate fi un moment special, în care amândoi exploraţi împreună noile senzaţii. Când tu ai deja experienţă, situaţia se complică.

Ține cont de importanţa acestui moment pentru partener

Pierderea virginităţii este o experienţă care poate avea efecte pe termen lung asupra psihicului partenerului. Când eşti gata să-l scapi de virginitate, este bine să îţi asumi acest lucru şi să îl tratezi aşa cum consideri că ai fi vrut şi tu să fii tratată pentru a avea cea mai plăcută primă experienţă.

Nu impune ritmul şi nu-i ignora nevoile

Când ai la dispoziţie un virgin care este hotărât să te satisfacă, poate fi tentant să-l pui să-ţi facă sex oral până îi amorţeşte falca. Nu abuza de lipsa lui de experienţă şi nu încerca să impui ritmul doar tu.

Unii bărbaţi se dovedesc amanţi excelenţi de la prima experienţă, dar alţii pot ejacula prea repede. Arată-i bunăvoinţa şi aşteaptă-l până este din nou gata de a încerca o partidă fierbinte.

Ghidează-l fără să preiei complet controlul

Un bărbat virgin poate să încerce să compenseze lipsa de experienţă cu mişcări din filmele porno care nu sunt prea reuşite nici pentru tine, nici pentru el. Ghidează-l în direcţia corectă atunci când vezi că este pierdut, dar nu prelua complet controlul. Performanţa sexuală este un motiv de mândrie pentru mulţi bărbaţi şi dacă îi dai de înţeles că lipsa lui de exprienţă te irită, nu se va ridica la înălţimea aşteptărilor.

Nu-l intimida cu experienţa ta

Este important să nu-i vorbeşti prea mult de experienţele tale sexuale şi să nu îl corectezi iritată atunci când încearcă o mişcare complet greşită. Dacă îl iei peste picior şi îl răneşti, erecţia poate dispărea rapid şi nu va avea cuvinte de laudă cu privire la prima lui experienţă sexuală.

Dacă nu îi poţi lăuda sincer penisul cu nimic care să îl încânte (mărime, grosime), lăudă-i măcar tehnica. Aprobarea ta îl poate stimula în sens pozitiv.

Nu râde de el

Un alt pericol pentru o partidă reuşită este modul în care îi dai de înţeles că te amuză lipsa lui de experienţă. Dacă râzi de el, îl poţi intimida în cel mai nefericit mod.

Mulţi bărbaţi pot părea foarte încrezători în sine la prima experienţă sexuală, dar adevărul este că simt o presiune mare pentru a nu te dezamăgi.

Chiar şi râsul provocat de gâdilat îi poate adauga la stresul pe care îl simte deja. Spune-i de la început în ce zone te gâdili şi riscul unui moment jenant este eliminat.

Nu renunţa la prezervativ

Prezervativul este necesar chiar şi atunci când faci sex cu un virgin. Poate suferi de infecţii cu transmitere sexuală şi dacă este la prima experienţă de penetrare. Pentru siguranţa ta, nu renunţa la protecţia absolut normală.

Dacă vezi că ideea de a purta prezervativ îl sperie, scapă-l de o grijă: deschide chiar tu ambalajul prezervativului şi pune-l pe penis corect în timp ce îl mângâi sau îl exciţi şi mai mult.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod