Sex. Cum să alegi lubrifiantul? Tot ce trebuie să ştii



Reguli de bază pentru folosirea gelurilor lubrifiante


1. Dacă vrei să rămâi însărcinată nu este recomandat să foloseşti gelurile lubrifiante din comerţ, deoarece deteriorează calitatea spermei din pricina conţinutului de glicerină şi de propilen glicol. Rezultatele unui studiu publicat în Fertility and Sterility arată că multe tipuri de produse lubrifiante dăunează calităţii spermei şi de aceea reduc şansele femeii de a rămâne însărcinată. Cercetătorii au descoperit că uleiul de susan presat la rece sau uleiul de cocos presat la rece pot să fie folosite în siguranţă ca adjuvant pentru o lubrifiere bună a vaginului. Sau trebuie să te asiguri că ai cumpărat un lubrifiant organic fără ingrediente nocive.

2. Dacă folosiţi prezervativul nu trebuie să aplici gel lubrifiant pe bazaă de ulei. Acestea pot deteriora prezervativul. Foloseşte un lubrifiant pe bază de apă.

3. Pentru sex sub duş foloseşte un lubrifiant pe bază de silicon.

4. Se aplică în cantitate mică, prin mişcări circulare în zona vaginului, a anusului şi a penisului. Pentru cei pe bază de apă care se usucă destul de repede este suficient să umezeşti cu puţină apă pentru o lubrifiere bună.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod