Sex. Cum să alegi lubrifiantul? Tot ce trebuie să ştii

Pe bază de apă, silicon, ulei, cu sau fără aromă? Descoperă cum să iei cea mai bună decizie ca să vă bucuraţi de plăcere intensă!
Alegerea unui produs lubrifiant poate să fie una dificilă dacă nu eşti deloc familiarizată cu ele. Există multe feluri de geluri lubrifiante şi este greu să-l alegi pe cel potrivit. Uscăciunea vaginală este o problemă cu care se confruntă multe femei, iar potrivit sexologilor acesta este cel mai bun produs pentru a evita durerea şi a avea un act sexual împlinit.

Chiar dacă nu întâmpini această problemă în viaţa ta sexuală, studiile au arătat faptul că produsele lubrifiante îmbunătăţesc considerabil satisfacţia şi vă ajută să vă bucuraţi împreună de plăceri intense.


Atenţie la ingrediente!


Nu trebuie să te laşi influenţată de miros sau ambalajul colorat, ci să te asiguri că produsul pe care-l cumperi nu conţine parabeni, glicerol şi uleiuri minerale. La fel cum verifici eticheta cremei de faţă pe care o cumperi, tot aşa trebuie să te asiguri că aceste ingrediente care sunt nocive pentru sănătate nu se regăsesc în produsul lubrifiant. Aceste ingrediente au un efect periculos asupra sănătăţii organelor genitale!


Optează pentru gelurile lubrifiante cât mai naturale!


Asigură-te că au la bază uleiuri naturale sau diverse plante medicinale care nu afectează zona intimă. Sortimentele organice sau uleiul de cocos presat la rece sunt câteva dintre soluţiile pe care te poţi baza pentru intensificarea plăcerii sexuale. Însă trebuie să le alegi cu atenţie şi să le eviţi pe cele pe bază de ulei atunci când foloseşti prezervativul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod