Sex. Circumferinţa sau lungimea? Ce contează pentru plăcere maximă?

Pentru aventurile de o noapte, mărimea contează, însă aceasta nu este lungimea. Femeile sunt interesate mai mult de circumferinţa penisului partenerului lor decât de lungimea acestuia, potrivit

Pentru aventurile de o noapte, mărimea contează, însă aceasta nu este lungimea. Femeile sunt interesate mai mult de circumferinţa penisului partenerului lor decât de lungimea acestuia, potrivit unui studiu condus de Universitatea din California, Statele Unite ale Americii.

Când aleg dimensiunile preferate, femeile iau în calcul tipul de relaţie pe care îl doresc cu respectivii bărbaţi, potrivit cercetătorilor americani. În timpul studiului, 41 de femei au analizat 33 de penisuri realizate cu ajutorul unei imprimante 3D, iar mai târziu au ales modelele cu care ar prefera să facă sex, în funcţie de tipul de relaţie dorit. Modelele aveau dimensiuni cuprinse între 10 centimetri şi circumferinţă de 6 centimetri şi 21 de centimetri şi circumferinţă de 17 centimetri, scrie Huffington Post.

Pentru aventurile de o noapte, femeile au optat pentru circumferinţe mai mari decât cele pe care şi le-ar dori la bărbaţii cu care şi-ar dori o relaţie de lungă durată. În ceea ce priveşte lungimea, au ales la fel pentru ambele situaţii, cele mai multe dintre participante optând pentru 16,5 centimetri.

În cea de-a doua parte a studiului, cercetătorii au descoperit că, odată cu trecerea timpului, femeile au tendinţa de a crede că penisul partenerului este mai mare decât în realitate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod