Sex. Ce spune forma corpului tău despre cât eşti de bună în pat

Formele trupului tău nu numai că te fac mai atrăgătoare în ochii bărbaţilor, dar îţi influenţează şi performanţele sexuale, susţin specialiştii. Greutatea, înălţimea sau dimensiunea sânilor sunt doar câteva dintre trăsăturile care oferă indicii importante despre comportamentul în dormitor. Descoperă ce spune trupul tău despre tine.

Eşti o femeie voluptuoasă? 

În cazul în care ai fost înzestrată cu forme pline, mai ales şolduri proeminente, eşti dezinhibată şi deschisă la orice este nou când vine vorba de sex. Un studiu condus de Universitatea Leeds din Marea Britanie şi citat de yourtango.com a descoperit că femeile cu rotunjimi în zona şoldurilor sunt mai predispuse la aventuri de o noapte şi dornice să experimenteze sexual. 

Eşti mică de înălţime?

Spre deosebire de femeile înalte, cele scunde pot pune în practică cu mai multă uşurinţă poziţii sexuale complicate. Motivul? Au centrul de greutate poziţionat mai jos, ceea ce le oferă un echilibru foarte bun. 

Eşti înaltă?

Deşi, atât femeile cât şi bărbaţii înalţi sunt văzuţi ca fiind foarte sexy, când vine vorba de activitatea din dormitor, lucrurile nu stau chiar atât de bine. Şi asta pentru că înălţimea le afectează mobilitatea şi astfel şi abilitatea de a pune în practică anumite tehnici sexuale. Nu numai că sunt mai greoaie, dar persoanele înalte pot întâmpina probleme şi în desfăşurarea activităţilor sexuale în spaţii mai strâmte în afara dormitorului.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod