Sex. Ce spune despre iubitul tău felul în care face dragoste

Eşti îndrăgostită de un tip romantic, care îţi face nopţile mai frumoase? Sau iubeşti un tip sălbatic alături de care ai trăit cele mai pasionale clipe? Stilului iubitului de a face amor poate spune multe despre personalitatea lui şi te poate ajuta să găseşti mai uşor calea spre inima lui.
1 din 5

Tandru şi romantic

Dacă este genul care face dragoste în poziţia misionarului şi care te răsfaţă cu săruturi şi atingeri delicate, nu înseamnă neapărat că ai alături un bărbat de modă veche. Dacă îţi şopteşte cuvinte frumoase şi promisiuni eterne în timp ce te mângâie senzual, acest bărbat vrea mai mult decât sex de la tine, încercând să creeze între voi o legătură spirituală.

Iubitul tău este un pic prea prudent şi nu se lasă pradă impulsurilor. Nu-i place să îşi asume riscuri şi preferă să joace conform regulilor. Dacă însă vrei să condimentezi puţin relaţia şi să ieşiţi din rutină, sugerează-i să încercaţi noi poziţii, schimbaţi locaţia, renunţând din când în când la dormitor, sau şopteşte-i cuvinte mai deocheate în pat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod