Sex. Ce schimbări să faci în dormitor pentru mai multe nopţi pasionale

Dormitorul a devenit camera dedicată somnului şi... atât? Transform-o! Reaprinde pasiunea în cuplu! Cum? Redecorează!
Simplitate
Dormitorul trebuie păstrat doar pentru somn şi sex. Orice alte obiecte care vă distrag atenţia de la aceste activităţi trebuie excluse. Creează un spaţiu confortabil, unde liniştea şi lumina difuză să domine. Păstrează în această încăpere doar strictul necesar şi nu o încărca.

Echilibru
O amenajare simplă crează o atmosferă calmă, relaxantă şi intimă. Obiectele de decor trebuie să aparţină amândurora şi să vă aducă aminte de momentele fericite petrecute împreună, de exemplu un tablou cumpărat în luna de miere sau o scoică culeasă de pe plajă în seara în care v-ati logodit. De asemenea, nu exagera cu elementele romantice. Este plăcut să aprinzi o lumânare în dormitor, însă atenţie la numărul lor. Pot deveni deranjante pentru partenerul tău. Decorează dormitorul cu obiecte care aparţin amândurora şi nu strica echilibrul dormitorului aglomerând spaţiul cu lucruri feminine, îndrăgite doar de tine.

Culoare
Culorile potrivite pot aduce mai multă pasiune în dormitor şi îl pot transforma într-un mediu plăcut pentru ambele sexe. Atenţie însă la alegerea lor! Deşi unele culori au dobândit o reputaţie de afrodiziace, acestea îţi pot afecta somnul. De exemplu, roşu simbolizează pasiunea, însă exprimă şi agresiune, iar culori precum albastru sau verde îmbie la somn. Potrivit cercetătorilor, culoarea violet este cea mai potrivită pentru pereţii dormitorului dacă îţi doreşti mai multă pasiune în pat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod