Sex. Ce să faci ca să-ţi revină pofta de amor? 5 trucuri utile

O jucărie erotică nouă sau un plan bine stabilit de tonifiere musculară pot să fie printre cele mai bune soluţii care stimulează libidoul
Vă aflaţi într-un impas şi nu mai aveţi deloc poftă să începeţi o partidă de sex? Vă complaceţi în situaţie şi preferaţi să vă petreceţi toate serile în faţa televizorului? Fiecare cuplu trece prin aceste perioade, însă este important ca ele să nu se prelungească la nesfârşit! Chiar dacă preferi să te uiţi la seriale şi nu ai deloc poftă de sex, stabiliţi de comun acord o seară romantică şi nu săriţi peste ea. Pofta vine "mâncând"!

Iată câteva soluţii care vă ajută să reaprindeţi flacăra pasiunii:



1. O jucărie sexuală nouă

Fie că alegi un stimulator pentru clitoris, fie o jucărie mai avansată pe care o poţi folosi împreună cu o aplicaţie de mobil pe care o controlează iubitul tău, toate aceste soluţii te pot determina să ai mai multă poftă de sex. Şi cum ne spune proverbul că pofta vine mâncând, este important să începi şi să vă faceţi un program de sex, iar apoi totul merge de la sine. Aceste jucării pot să fie ceva incitant şi nou de încercat pentru amândoi, de aceea veţi avea mai mult chef să vă alintaţi.


2. Sport şi iar sport

Toate studiile arată clar legătura dintre pofta mărită de sex şi o activitate fizică intensă. De aceea, un prim pas pe care îl poţi face pentru a-ţi readuce pofta de sex, dar şi a avea un corp de invidiat este un program de sport de care să te ţii cu stricteţe. Fie optezi pentru sala de fitness, fie pentru antrenamentele de grup cu antrenor este important să nu renunţi, deoarece vei constata că în câteva săptămâni corpul tău se va simţi mult mai bine şi mai în forţă. Începi să ai o rezistenţă tot mai mare, musculatura se întăreşte şi vei fi mult mai energică. Această stare de bine te va relaxa şi îţi va stimula pofta de sex.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod