Sex. Ce să faci ca să-ţi revină pofta de amor? 5 trucuri utile



3. Consumă pulbere de Maca

Studiile au demonstrat că acest afrodiziac are efecte promităţoare! Este o rădăcinoasă care provine din Peru, fiind folosită pentru a creşte fertilitatea şi pofta de sex. S-a constatat că are rezultate bune în urma testelor, fiind de folos pentru femeile cu un libidou scăzut şi pentru bărbaţii care au probleme erectile. De asemenea, nu s-a constatat că are efecte adverse. Găseşti la magazinele naturiste pudră de maca pe care o poţi folosi pentru smoothie-uri, amestecată în iaurt sau piureuri de fructe.


4. Ginkgo biloba

Este promiţătoare! Este o plantă folosită adesea în China pentru a trata depresia şi disfuncţiile sexuale. Cercetătorii au descoperit că extractul de ginkgo biloba a avut rezultate, în special în cazul persoanelor care iau antidepresive, îmbunătăţindu-le pofta de sex.


5. Yoga pentru a alunga stresul

Indiferent de stilul tău de viaţă echilibrat, în cazul în care eşti foarte stresată acest lucru îţi va afecta pofta de sex. Potrivit cercetătorilor de la Universitatea Harvard, în special femeile sunt afectate cel mai puternic de stres şi acest lucru determină un libidou scăzut. Pentru a te relaxa poţi să faci yoga, meditaţie sau orice altă activitate care te calmează şi îţi distrage gândurile de la probleme. Un truc descoperit de cercetători este acela de a folosi coloratul, deoarece este o adevărată terapie anti-stres pentru adulți.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod