Sex. Ce greşeli faci în pat la 50 de ani. Cum să le eviţi



Nu ai răbdare cu partenerul tău

Cel mai probabil, partenerul tău de viaţă are o vârstă apropiată de a ta, iar acest lucru are ca efect apariţia unor noi provocări în viaţa voastră sexuală. Potenţa bărbaţilor scade odată cu vârsta, iar capacitatea partenerului tău de a avea o erecţie şi de a o menţine nu va fi la fel ca în urmă cu ani buni. Dar pentru ca viaţa voastră sexuală să nu fie extrem de afectată, trebuie să ai în vedere acest lucru şi să îi oferi înţelegerea şi răbdarea de a care are nevoie.
De asemenea, puteţi apela la suplimentele pentru potenţă, dar numai după ce discutaţi cu un medic sau un farmacist pentru a cunoaşte toate riscurile.

Nu ai un vibrator

Niciodată nu este prea târziu pentru a include în viaţa ta sexuală jucăriile erotice. Iar vibratorul este un element necesar, mai ales dacă partenerul tău are probleme de erecţie. Îl puteţi include în partidele voastre de amor şi cu siguranţă veţi descoperi noi senzaţii. Poţi comanda direct acasă jucării sexuale de pe site-uri speciale, care păstrează discreţia, fără ca nimeni să ştie asta, dacă îţi este teamă că oamenii te vor judeca.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod