Sex. Cât eşti de bună în pat? 7 semne care îţi dezvăluie ce crede iubitul tău

Fie că suntem la început de relaţie sau facem parte dintr-un cuplu de câţiva ani, fiecare dintre noi îşi pune această întrebare, măcar o dată: Sunt bun în pat? Ca şi în cazul sărutului, satisfacţia pe care o oferim în dormitor ţine de compatibilitate. Mişcările şi atingerile care pot duce la extaz un bărbat îl pot lăsa rece pe altul. Însă, indiferent de preferinţele iubitului tău, există câteva semne care îţi confirmă că eşti bună în pat.

Simţi o legătură între voi doi
Sexul de calitate nu este doar o experienţă fizică, ci oferă şi satisfacţie sufletească, creând legături emoţionale puternice. Dacă după o partidă de amor, te simţi mai aproape ca niciodată de partenerul tău, iar el îţi răspunde la fel, atunci cu siguranţă aţi avut parte de o partidă reuşită.

Ai încredere în tine şi te simţi sexy
Niciunui bărbat nu-i face plăcere să facă sex cu o femeie complexată, care nu este mulţumită de trupul ei. Dacă te simţi frumoasă, sexy şi îţi iubeşti formele trupului tău, atunci vei putea fi pasională în pat şi îţi va fi uşor să-ţi satisfaci iubitul.

Eşti jucăuşă şi nu te temi să experimentezi
Atunci eşti visul oricărui bărbat. Îţi pui la treabă imaginaţia pentru a ţine la distanţă plictiseala din dormitor şi eşti mereu atentă la nevoile iubitului? Asta te face o amantă de nota 10.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod