Sex. 8 trucuri erotice prin care să cucereşti un bărbat experimentat

Să aduci un bărbat în dormitor nu este un lucru deloc complicat, însă să-l cucereşti poate fi foarte dificil. Mai ales dacă se numără printre masculii care cunosc bine farmecele feminine şi sunt greu de impresionat. Dacă vrei să nu te uite, renunţă la inhibiţii şi urmează câteva sfaturi pentru a-i oferi experienţe pline de pasiune. Reţine! Atitudinea contează mai mult decât aspectul fizic când vine vorba de sex!

Preia controlul şi surprinde-l cu o partidă de sex... la telefon!
Vrei să-l suprinzi şi să-i arăţi că te gândeşti la el mai mult decât ar arăta-o un mesaj simplu cu "Mi-e dor de tine"? Atunci fă-o cu un apel telefonic incitant. Cu siguranţă va rămâne surprins... plăcut. În plus, este preludiul perfect pentru o noapte incendiară. Foloseşte un ton senzual şi descrie-i fanteziile tale cele mai ascunse. Îi vei invada gândurile şi îi vei aprinde imaginaţia. Câteva jucării sexule şi un vocabular mai deocheat sunt ingredientele care vor asigura succesul.

Oferă-i un blow job de neuitat
Bărbaţii adoră sexul oral, iar asta nu este un secret. Nu trebuie să fii o expertă pentru a-i oferi plăcere. Lasă-te ghidată de reacţiile lui pentru a găsi tehnica potrivită. Nu folosi doar buzele. Implică în acest răsfăţ şi limba, pentru plăcere maximă. Insistă asupra glandului (capătul penisului), în zona unde se deschide uretra, care este una dintre cele mai sensibile zone, şi iubitul tău va geme de plăcere. Nu lasă nicio parte neexplorată. Savurează-i penisul aşa cum ai savura cea mai delicioasă îngheţată. Nu neglija nici testiculele! Linge-le, suge-le sau masează-le usor cu mâinile. Exersează mai multe mişcări şi foloseşte-le pe cele care îţi aduc cele mai fierbinţi reacţii din partea iubitului.  

Scoate la iveală fiara din tine!
Au trecut vremurile în care bărbaţii doreau fete cuminţi. Mai ales în dormitor. Dezlănţuie-te şi preia iniţiativa, controlând poziţiile şi mişcările. Bărbaţii sunt fascinaţi de femeile sigure pe ele.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 29 Sep 2014, 12:20
    Nu sunt habotnica....,

    ...ci o crestin-ortodoxa cu mult respect si bun-simt fata de Divinitate! Si sa zicem ca as fi atee, dar o atee scolita asa cum sunt si as realiza ca medical, pato- si sanologic NU E BINE sa practicam acest stil! Daca un barbat adevarat te stimeaza si respecta, cel putin, nu te face "sclava la barbatia lui", ca, maine-poimaine sa dai ortu popii de cancer in gat! Cata inconstienhta, si cu silicoanele, si cu acest stil nemernic si neortodox, care intra la cap."Factori de Risc", alaturi de alcoolism, tabagism si de cei 3"S": sedentarismul, surmenajul si stresul, adicaa sunt agenti / factori patogeni de boala, institutionalizati cu VOINTA si PLACEREA noastra, nu sunt ca bacreriile, virusii, microbii si parazitii toxici! Potoliti-va, ca nu veti avea o VESNICIE 20-40 de ani ! Habar n-aveti ce va asteapta " in toamna / iarna vietii !" Acum 2 luni mi-a murit o colega din clasele 5-anul V de facultate, care facea chiuretaaaaje de prin Gimnaziu si ne acuza ca suntem"MUIE" ( gandeam ca sunt 2 silabe din ..."MUIERE"!), daca nu-i dadeam vreo traducere la germana sau vreun Curs, ca ea era mereu absenta, iar eu, abia ACUM, babeta, de pe NET( pe sit nu l-am intrebat ca - zau - , mi-a fost jena!), am aflat ce inseamna acest cuvant, iar ea, de la marea pubertate! Dumnezeu sa va dea minte si discernamant!

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod