Sex. 8 sfaturi pentru a ajunge rapid la orgasm când te masturbezi


Nu te grăbi!
Partidele scurte pot fi foarte plăcute, însă făcute cu măsură. Uneori, cele mai intense orgasme le trăieşti amânând marele final. Când simţi că te eşti aproape de orgasm, opreşte-te, respiră adânc şi ia-o de la capăt. Cu cât eşti mai excitată, cu atât orgasmul va fi mai exploziv.  

Încearcă mai multe poziţii
Ca şi sexul în doi, dragostea solitară poate fi practicată în numeroase poziţii. Majoritatea femeilor preferă să stea întinse pe spate, cu picioarele desfăcute şi flexate, când se masturbează. Însă mai sunt numeroase mişcări pe care le poţi încerca. AICI găseşti câteva poziţii care te pot inspira.

Schimbă locaţia!
Faci duş zilnic pentru a te împrospătă şi pentru a te relaxa. Însă poţi profita şi mai mult de timpul petrecut dezbrăcată în baie. Cabina de duş sau cada pot fi locurile ideală pentru clipe orgasmatice. Arome delicioase, abur, piele udă, intimitate, toate ingredientele necesare pentru îndeplinirea fanteziilor erotice. Nu fi timidă! Nimeni nu te priveşte, aşa că este momentul ideal pentru a afla mai multe despre trupul tău şi pentru a experimenta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod