Sex. 8 metode simple prin care îţi poţi îmbunătăţi viaţa amoroasă

Partidele de amor au devenit plictisitoare? În acest caz este nevoie de câteva schimbări. Chiar şi cele mai mici modificări pot avea efecte majore asupra vieţii sexuale. Nu ai nevoie de mese romantice la lumina lumânărilor şi neglijeuri sexy şi super scumpe pentru a trăi partide de amor incredibile. Sunt metode mai simple de a îmbunătăţi activitatea din dormitor. Iată câteva care merită încercate!

Yoga
Yoga se numără printre exerciţiile benefice pentru viaţa ta sexuală. Motivul? Relaxarea contribuie din plin la îmbunătăţirea sănătăţii mentale şi a celei fizice şi te ajută să te concentrezi mai bine asupra senzaţiilor şi plăcerilor din timpul sexualui, pentru ca în final să te bucuri de un orgasm de nota 10.

Exerciţiile Kegel
Exerciţiile Kegel sunt celebre pentru efectele benefice asupra muşchilor pubcoccigieni şi implicit asupra vieţii sexuale. Efectuate cu regularitate, îţi întăresc musculatura planşeului pelvin şi te ajută să ajungi mai repede la orgasm. Tot ce trebuie să faci este să-ţi încordezi pubcoccigienii. Sună complicat? Nu este. Vorbim despre muşchii pe care îi încordezi atunci când încerci să amâni urinarea sau să o întrerupi. Încordează zona cât de des poţi, în mai multe reprize.

Aşază o pernă sub posterior
Astfel vei reuşi să îmbunătăţeşti unghiul de penetrare, modificând puţin poziţia corpului. Acest truc te ajută să ajungi mai uşor la orgasm.

Nu te teme să foloseşti vibratorul!
Această jucărie senzaţională nu a fost creată pentru a fi folosită doar pentru a te autosatisface, ci şi pentru a condimenta partidele de sex. Vibratorul poate aduce plăcere ambilor parteneri şi poate transforma o poziţie banală cum este cea a misionarului în una incitantă.

Trezeşte-te devreme pentru sex matinal
Motivul? Nivelul de testosteron este ridicat la primele ore ale dimineţii şi scade pe parcursul zilei. Aşa că profită şi începe ziua cu un orgasm intens care te va face să zâmbeşti întreaga zi. 

Încetineşte ritmul!
Sunt mişcări care îţi plac mai mult decât altele? Atunci savurează-le pe îndelete. Încetineşte ritmul şi bucură-te de atingerile oferite de iubit. 

Sărută-l în timpul orgasmului
Săruturile pasionale din timpul orgasmului cresc intimitatea şi intensifică trăirile emoţionale. Aşa că atunci când este pe punctul de atinge culmile plăcerii, însoţeşte-l cu atingeri şi săruturi fierbinţi.

Schimbă locaţia!
Dacă vrei să învingi monotonia, trebuie să încerci şi locurile în afara dormitorului. Baia, bucătăria sau chiar spaţiile din afara locuinţei pot fi perfecte pentru o aventură sexuală.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod