Sex. 7 trucuri ca să aduci pasiunea aventurilor de o noapte în relaţia ta

Cu fiecare an de relaţie care trece, flacăra devine din ce în ce mai greu de păstrat. Îţi este dor de momentele pasionale de la începutul relaţiei, când partidele de amor erau fierbinţi şi zilnice? Iată câteva trucuri pentru a face partidele de sex mai incitante şi pasionale.

Deghizaţi-vă în personaje sexy!

Sexul pe roluri este una dintre soluţiile recomandate de sexologi pentru relaţii aprinse, pline de dorinţă şi pasiune. Dacă iubitul tău are fantezii cu tine îmbrăcată în costum de asistentă sexy sau pisicuţă rea, împlineşte-le! Discută cu partenerul tău ce poveşti erotice preferă şi puneţi-le în practică. Ce ai zice de o ieşire în oraş deghizaţi? Daţi-vă întâlnire într-un bar, îmbrăcaţi în costumaţiile stabilite anterior. Cu siguranţă întâlnirea va fi una foarte incitantă, iar rolurile interpretate vă vor asigura o noapte specială.

Împliniţi-vă fanteziile!
Aveţi ani de relaţie în spate şi încredere totală unul în altul? În acest caz, timiditatea nu are ce căuta între voi. Nu te teme să-i împărtăşeşti iubitului gândurile tale cele mai ascunse şi încurajează-l să facă la fel. Înainte de culcare sau într-o dimineaţă leneşă vorbeşte deschis despre fanteziile tale şi decideţi împreună care merită puse în practică. Nu numai că astfel veţi alunga rutina din viaţa intimă, dar discuţiile despre fanteziile sexuale pot fi foarte incitante şi pot duce la partide de amor fierbinţi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod