Sex. 7 sfaturi pentru a atinge orgasmul simultan cu iubitul tău

În dormitor, sincronizarea este totul. Atingerea climaxului în acelaşi timp cu partenerul este una dintre cele mai arzătoare fantezii ale cuplurilor. Din păcate, nu sunt mulţi care se şi bucură de el. Deşi este greu de atins, orgasmul simultan este posibil. Cu puţin ajutor, există şanse ca acestă dorinţă să devină realitate. Iată câteva sfaturi utile.

Antrenează-te!
Iubitul tău ajunge mai uşor la orgasm. Pentru a vă sincroniza, trebuie să îţi lucrezi muşchii pelvieni (pubococcigieni). O poţi face printr-un antrenament cu celebrele exerciţii kegel. Dacă nu ai identificat încă muşchii pelvieni, trebuie doar să opreşti fluxul de urină când te afli la toaletă. Dacă ai reuşit, înseamnă că i-ai găsit. Atenţie! Nu face un obicei din oprirea fluxului urinar pentru că poate avea un efect de slăbire a acestor muşchi. După ce i-ai găsit, goleşte-ţi vezica şi aşaza-te în şezut, apoi contractă-i puternic. Contractă-i timp de 10 secunde şi relaxează-i 10 secunde. Efectuează câte un set de 10 astfel de exerciţiide cel puţin 3 ori pe zi.

Acordă atenţia cuvenită preludiului
Încurajează-ţi iubitul să nu se grăbească şi să nu sară peste etape. Femeile, spre deosebire de bărbaţi, au nevoie de mai multă stimulare pentru a atinge orgasmul. 10 minute de săruturi, atingeri sau de masaj oferite înainte de actul sexual reprezintă un bun început pe care nu-l vei regreta.  

Comunicaţi
Asigură-te că partenerul ştie exact ce simţi în fiecare moment. Dacă el îţi spune că se apropie de final, iar tu eşti la departe de orgasm roagă-l să încetinească ritmul. 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victort pe 26 Mar 2015, 14:48
    despre viata sexuala

    despre viata sexuala informati si stinta in familie pentru toti care ne leaga de zi cu zi

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod