Sex. 7 sfaturi pe care trebuie să le încerci diseară pentru orgasme explozive

 
Încetineşte ritmul!
Sunt mişcări care îţi plac mai mult decât altele? Atunci savurează-le pe îndelete. Încetineşte ritmul şi bucură-te de atingerile oferite de iubit. 

Fă-ţi plinul de energie!
O ceaşcă de cafea cu două cuburi de zahăr te pot ajuta să te bucuri de o partidă de amor de neuitat. Asta pentru că zahărul şi cafeina te energizează şi te ajută să te bucuri din plin de atingerile şi săruturile partenerului. De asemenea, calea spre o mai mare satisfacţie sexuală poate începe cu ceea ce mănânci. O masă îmbelşugată care să conţină peşte, banane, nuci sau carne de vită te poate ajuta să atingi mai uşor orgasmul.

Alege poziţiile potrivite
Poziţiile în care femeia stă deasupra oferă cele mai intense orgasme doamnelor. Asta pentru că sunt cele mai bune poziţii de stimulare a punctului G. În plus, favorizează şi stimularea clitorisului. Dacă preferi o altă poziţie, foloseşte-te de degete sau vibrator pentru a-ţi stimula clitorisul.

Menţine-te lubrifiată
Pentru orgasmele mai intense este nevoie şi de contact sexual mai lung, aşa că păstrează mereu la îndemână un lubrifiant pentru a preveni iritaţiile, durerile sau alte senzaţii neplăcute care îţi pot strica seara.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod