Sex: 7 semne care îţi arată că eşti pe punctul de a-ţi înşela iubitul

În zilele noastre, tot mai multe cupluri se confruntă cu problema infidelităţii, care poate fi, totuşi, ocolită. Dacă nu îţi doreşti să-ţi înşeli partenerul dar ai impresia că eşti pe punctul de a o face, fii atentă la toate mişcările tale, pentru că acestea ţi-ar putea arăta că eşti pe punctul de a deveni infidelă.
În zilele noastre, tot mai multe cupluri se confruntă cu problema infidelităţii, care poate fi, totuşi, ocolită. Dacă nu îţi doreşti să-ţi înşeli partenerul dar ai impresia că eşti pe punctul de a o face, fii atentă la toate mişcările tale, pentru că acestea ţi-ar putea arăta că eşti pe punctul de a deveni infidelă.

Iată mai jos 6 semne care îţi arată că eşti pe punctul de a-ţi înşela iubitul:

1. Ai reluat legătura cu un fost iubit

Dacă te întâlneşti pe stradă, fără să vrei, cu un fost iubit şi simţi că ţi se luminează ziua, încearcă să nu dai prea mare importanţă acestui lucru. Dacă începeţi să vorbiţi şi să vă amintiţi de momentele plăcute petrecute împreună, este posibil să îţi doreşti încă o noapte de amor cu el. Nu uita, fără foc nu iese fum, deci nu păstra legătura prea mult cu foştii iubiţi.

2. Ai o relaţie care nu merge bine

Acest lucru poate fi unul fatal, în urma căruia poţi căuta alinarea în braţele altui bărbat. Dacă în momentele în care relaţia ta nu merge bine ai un prieten foarte apropiat care este de sex opus, nu încerca să te apropii şi mai mult de el.

Un lucru mai bun ar fi să începi să comunici mai des cu iubitul tău şi să îi spui de ce eşti nemulţumită.

3. Nu spui nimănui că ai un iubit

În momentul în care încerci să ascunzi faptul că ai o relaţie, ar trebui să-ţi pui câteva semne de întrebare. Este clar că tu cauţi o aventură, dacă în momentul în care vorbeşti cu alt bărbat sau cu alţi bărbaţi le spui că eşti singură, dar de fapt ai un iubit.

Gândeşte-te că, pe cât de repede cum ţi-a luat minţile un alt bărbat, pe atât de repede îl poţi uita.

4. Te simţi bine când discuţi cu alţi bărbaţi

Dacă majoritatea discuţiilor plăcute pe care le ai sunt cu un bărbat care nu este iubitul tău, înseamnă că deja ai început să flirtezi cu el. Dacă îi dai impresia că ai nevoie de afecţiune, fii sigură că acea persoană care discută destul de des cu tine va începe „vânătoarea“.

Sentimentele sexuale cresc de la o discuţie la alta şi de la o zi la alta, iar dacă nu vrei să-ţi înşeli iubitul, mai bine renunţi la flirtat.

5. Iei cina în localuri retrase

Eşti tentată să te întâlneşti cu alţi bărbaţi în localuri mai retrase şi să luaţi cina împreună? Sau eşti pe punctul de a-i spune iubitului tău că eşti la muncă, dar de fapt te-ai întâlnit cu un coleg în afara programului?

Dacă răspunsul este da, acesta este un semn cât se poate de evident că eşti pe punctul de a-ţi înşela partenerul.

6. Îţi faci prieteni noi pe internet

Într-o lume în care online-ul se dezvoltă pe zi ce trece, nu este greu să îţi faci prieteni noi pe reţelele de socializare. Dacă vezi poze cu anumiţi bărbaţi care te atrag fizic şi îi adaugi în lista de prieteni şi mai mult, începi să discuţi cu ei, înseamnă că iubitul nu te mai satisface şi cauţi alinare în braţele altui bărbat.

7. Nu mai vrei să faceţi dragoste

Acesta este cel mai clar semn că relaţia voastră nu merge în direcţia cea mai bună. În momentul în care tu nu mai vrei să faceţi amor, înseamnă că iubitul tău nu te mai atrage şi cu siguranţă vei căuta pe altcineva care să te stimuleze sexual.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • costel vlaicu pe 29 Mar 2013, 15:49
  infidelitate sotia

  se pare ca nu mai este nimic de facut,cu cat fugim de ceste fapte cu atat vom fi raniti din partea celui care mai poate fi considerat partenera de viata,totusi speram ca cei care tot timpul cauta un motiv de a da vina pe celalalt,fie ea femeie fie barbat,inainte de a gresi,sa isi dea sansa de a vorbi inainte cu cei de acasa de situatia creata,sa iasa din relatie mult mult mai demn de persoana sa se respecte pe sine ,sa poata fi respectat in continuare ,dar nu inainte de a evalua consecintele cat si situatia poate dusa mult la extrem ,chiar la violenta repetitiva, sau la abuzuri de orice natura,caci atunci chiar ca este un motiv destul de solid de a iesi din relatie,este poate mult mai onest,si nu ar mai fi tot atat de multe situatii delicate si motive pentru cei vinovati sau vinovate,sa dam vina pe cel de langa noi ca nu gasim nu stiu ce si ca nu-l mai iubesc si alte prostii mai mari decat voi,nu cei de acasa sau cele de acasa te trimira sau va trimite in scula altuia sau pasarica alteia,voi singuri va complaceti si va este greu sa recunoasteti.

  0
  1

 • nina pe 8 Ian 2013, 15:06
  .

  fetelor, ar trebui sa pretuiti ceea ce aveti, asta in cazul in care aveti un baiat adevarat care va iubeste si se dedica complet voua... aveti grija sa nu calcati stramb vreodata, caci eu am patit- o si acum regret faptul ca mi-am pierdut dragostea vietii mele :(

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod