Sex. 7 schimbări pe care trebuie să le faci pentru partide de amor mai intense

Îmbunătăţirea vieţii sexuale nu se reduce doar la experimentarea unor noi poziţii. Pe lângă încercarea unor tehnici noi, poţi pune în practică şi câteva trucuri simple, dar eficiente. 

Foloseşte lubrifiant
Lubrifiantul nu trebuie să lipsească din dormitorul tău dacă vrei să ai parte de plăcere sexuală mai intensă. În plus, în unele cazuri, reduce disconfortul provocat de actul sexual. De multe ori, lubrifierea naturală nu este suficientă pentru o partidă sexuală reuşită, iar asta nu depinde de cât eşti de excitată. Folosirea unui lubrifiant poate face penetrarea mai plăcută pentru ambii parteneri şi înlesneşte calea spre orgasm. Chiar dacă nu ai probleme la acest capitol, foloseşte un lubrifiant pe bază de apă. Şi nu te zgârci când vine vorba de cantitate.

Relaxează-te!
Celulită? Vergeturi? Uită de ele în timpul momentelor intime în doi şi acceptă-te aşa cum eşti. Astfel vei reuşi să te profiţi la maxim de partida de amor.  Relaxează-te şi renunţă la complexe. Cu cât eşti mai relaxată, cu atât orgasmul va veni mai repede şi va fi mai intens. Stresul este cea mai mare piedică în calea orgasmului, spun sexologii, pe care trebuie să o îndepărtezi dacă vrei să ajungi la extaz. 

Programează-ţi partidele de sex!
Sexul planificat nu este la fel de pasional ca cel spontan, însă este cu siguranţă mai bun decât deloc. Poate fi soluţia ideală pentru mai multe clipe de intimitate pentru partenerii cu programe încărcate sau pentru cuplurile vechi. Puteţi stabili împreună cel puţin o zi specială pe săptămână pentru sex. Cindy Crawford se numără printre vedetele care au recunoscut că-şi planifică cu soţul ei zilele de sex din cauza programului încărcat. "Dacă am aștepta să se întâmple de la sine, nu s-ar întâmpla. Azi, chiar dacă nu avem chef de sex, atunci când vine momentul programat, cheful apare pe parcursul partidei", a declarat vedeta.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MARINELU' pe 31 Mar 2015, 22:31
    PROSTIE SINCERA SAU INTENTIE CLARA DE PROSTIRE A ALTORA ??

    Sa indemni tineri naivi la sex in public in conditiile de LIPSA de securitate personala din societatea actuala CREATA anume in teroriza omul in TOATE nu mi se pare normal ... NU se poate sa nu stiti ca sunt infractori specializati in a VANA perechile de INCONSTIENTI prin locuri retrase. NU se spun toate cazurile de violuri, multe NU se reclama de catre victime de rusine, chestie stiuta de nemernici. Ca sa nu spunem ca sunt si cazuri de PAZNICI ai legii, legali sau ... "badiguarzi" ... Vieti distruse, contaminari cu MTS de la banale la SIDA ... Mai treziti-va-tzi din PROSTIE sau chiar TICALOSIE ...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod