Sex. 7 motive pentru care orgasmul te menţine sănătoasă. Demonstrat ştiinţific!

Cercetările au scos la iveală efectele spectaculoase pe care le are o partidă de amor asupra corpului tău. Descoperă cele mai importante beneficii!
Un orgasm pe zi ţine medicul departe, se spune. Se pare că proverbul nu este departe de adevăr, deoarece există câteva explicaţii demonstrate ştiinţific care arată că orgasmul este benefic pentru organism. Iată de ce ar fi bine să ai orgasm cât mai des:



1. Reduce stresul


Cercetările arată că orgasmul are un efect relaxant foarte puternic. Astfel că data viitoare cât eşti foarte stresată foloseşte vibratorul sau joacă-te cu iubitul tău, deoarece orgasmul te va ajuta să te relaxezi şi să vezi viaţa cu alţi ochi.


2. Reduce riscul unui atac de inimă


Numeroase studii au scos la iveală efectul protector pe care îl are orgasmul asupra inimii. Se pare că acesta îmbunătăţeşte fluxul sanguin către inimă şi păstrează vasele de sânge flexibile, împiedicând astfel formarea cheagurilor şi prevenind atacul de inimă. De asemenea, cu cât înaintăm în vârstă beneficiile aduse de orgasmul avut cu regularitate se răsfrâng asupra sănătăţii inimii. Nu ignora importanţa lui pe măsură ce înaintezi în vârstă!


3. E un soi de yoga pentru sistemul respirator


La fel cu yoga acţionează asupra întregului corp, ajutând la tonifierea lui, tot aşa orgasmul poate să fie privit ca un element cheie pentru sănătatea sistemului respirator. Respiraţia este mai alertă în timpul actului sexual, acest lucru favorizând "tonifierea" musculaturii implicate în sistemul respirator şi cu beneficii numeroase asupra sănătăţii plămânilor. Persoanele care suferă de astm sau alte probleme respiratorii ar putea să constate o uşurare a simptomelor asociate bolilor respective dacă au orgasm cu regularitate.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod