Sex: 7 locuri de pe corpul bărbatului unde se excită cel mai tare

Corpul unui bărbat este plin de zone erogene şi, chiar dacă în topul listei tronează preţiosul "uriaş", ai ocazia să explorezi multe alte locuri mai mult sau mai puţin ascunse. Astfel, îi poţi oferi iubitului tău experienţe senzoriale noi de fiecare dată. Iată zonele de pe corpul bărbatului unde se excită cel mai tare.

1. Ceafa

Oricât de surprinzător ţi s-ar părea, bărbaţii se excită foarte tare atunci când sunt atinşi într-un mod erotic pe ceafă. Pentru a profita de această zonă erogenă, sarută-ţi iubitul uşor pe ceafă sau plimbă-ţi degetele pe ea. Efectul suprem se obţine în timpul preludiului şi al partidei de sex, când partenerul tău deja este excitat.

2. Fruntea

Fruntea este o zonă plină de terminaţii nervoase care produc senzaţii plăcute atunci când sunt stimulate. În cazul în care nu ştiai, fruntea este una dintre cele mai erogene zone de pe corpul bărbatului, dar în acelaşi timp este una dintre cele mai ignorate. Pentru un efect optim, mângâie-i linia frunţii, apoi coboară-ţi degetele uşor spre sprâncene şi centru.

3. Urechile

Urechile sunt un alt loc în care bărbaţii se excită, aşa că nu le ignora în timpul preludiului. Atinge-le cu degetele, cu limba sau cu buzele, iar partenerul tău se va simţi în al 9-lea cer. Dacă îţi doreşti să-i sporeşti senzaţiile incitante, muşcă-l uşor de ureche.

4. Tălpile

Tălpile sunt zona în care bărbaţii se gâdilă cel mai tare, astfel că dacă ai încercat să-l atingi până acum, ţi-ai dat seama că tinde să-şi retragă imediat piciorul. Gâdilătura este un răspuns prompt al organismului, întrucât în talpă se află foarte multe terminaţii nervoase. Dacă ştii cum să-i atingi tălpile, nu îl vei gâdila, ci îi vei provoca senzaţii plăcute, excitante. Foloseste un ulei parfumat şi masează-i tălpile. Conform experţilor in reflexologie, anumite puncte atinse în timpul masajului sporesc excitarea.

5. Spatele genunchilor

În spatele genunchilor, pielea este mult mai subţire, iar senzaţiile resimţite la atingere sunt mai puternice decât în alte zone ale corpului. Când îi faci iubitului tău masaj pe spate, sărută-l în spatele genunchiului. Vei vedea că dacă te joci mai mult timp în acest loc erogen, tensiunea sexuală va creşte tot mai mult.

6. Abdomenul inferior

Deşi este apropiat de organul sexual, puţine femei se gândesc să profite de sensibilitatea abdomenului inferior. Data viitoare când ajungi prin preajmă, nu uita să-l săruţi în zona inferioară a abdomenului. Poţi folosi şi elemente ajutătoare pentru a-ţi excita partenerul: pene, eşarfe sau alte obiecte moi şi incitante.

7. Pleoapele

Nu în ultimul rând, dacă eşti în cautarea unui loc în care iubitul tău se excită puternic, opreşte-te la pleoape. Roagă-l să închidă ochii şi sărută-l suav pe pleoape, pentru un efect excitant cum rar i-a fost dat să experimenteze.

Explicaţia pentru care pleoapele sunt o zonă erogenă este foarte simplă: când o persoană este privată de un anumit simţ, în acest caz văzul, toate celelalte simţuri tind să fie amplificate. Astfel, creşte adrenalina, pentru că există un factor al imprevizibilului, precum şi starea de excitare. Cum pleoapele au o piele foarte fină şi sensibilă, nu ar trebui să insişti prea mult timp cu sărutarile, pntru a nu le irita.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Geo C pe 23 Iul 2014, 20:52
    Mare grija fetelor !

    Fetelor mare atentie : "acest site foloseste cookies" stiti ce inseamna ? Cu riscul de a-mi cenzura comentariul va spun fara ocolisuri : toate comentariile si adresele de mail sunt stocate in serverele site-urilor si utilizate mai tarziu in diverse scopuri...Pentru cele mai tinere, ce n-ati cunoscut "binefaceile" comunismului interesati-va ce a insemnat "securitatea"... Nu puteti sterge "urmele" de pe paginile unde intrati decat foarte foarte greu... Proxy si alte "de astea" sunt nimicuri... Mare atentie la comentarii, asadar, pe orice site intrati... Maine nu se stie daca internetul va mai fi liber...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod