Sex: 6 situaţii în care e bine să simulezi orgasmul ca să-ţi salvezi relaţia

Simularea orgasmului rămâne o practică folosită de multe femei, în ciuda avertismentelor cu privire la problemele emoţionale pe care le poate cauza această mică înşelăciune în timp. Un orgasm simulat închide uneori căi de comunicare importante şi creează un precedent pentru minciuni tot mai mari, ce ascund problemele în cuplu, în loc să le scoată la lumină.

Simularea orgasmului rămâne o practică folosită de multe femei, în ciuda avertismentelor cu privire la problemele emoţionale pe care le poate cauza această mică înşelăciune în timp.

Un orgasm simulat închide uneori căi de comunicare importante şi creează un precedent pentru minciuni tot mai mari, ce ascund problemele în cuplu, în loc să le scoată la lumină. 

Multe femei aleg să simuleze orgasmul atunci când sunt suspicioase că partenerul le înşeală, dar psihologii spun că aceasta este o greşeală. O eroare la fel de mare poate fi simularea repetată a orgasmului din motive minore ("Mi-e somn", "M-am plictisit" etc.). Iată care sunt situaţiile cu adevărat importante în care simularea unui orgasm te ajută să-ţi salvezi relaţia sau elimină pericolele serioase de la orizont.

După o ceartă

Sexul de împăcare are o încărcătură emoţională puternică în multe cupluri, în special pentru bărbat. Refuzul de a face sex după o ceartă urmată de o împăcare aparentă poate continua tensiunile, însă cel mai dăunator lucru pe care îl poţi face este să accepţi sexul de împăcare, ca apoi să nu ai orgasm. Cei mai mulţi bărbaţi vor considera acest gest un act de agresiune şi o dovadă că cearta nu s-a terminat cu adevărat.

Atunci când vezi că depune efoturi extraordinare

Când partenerul s-a hotărât să depună orice efort pentru a te aduce la orgasm, refuzul tău îl poate răni chiar dacă susţine că totul este în regulă. Dacă ţi-a făcut sex oral până i-a amorţit falca sau a încercat să aplice tehnici noi pentru a te satisface, răsplăteşte-l cu un orgasm simulat, dar nu lasă această practică să se transforme în obicei.

Când este foarte vulnerabil emoţional

Când partenerul trece printr-un moment de vulnerabilitate maximă, legată de rolul lui masculin în cuplu, este important să-l susții moral. Când și-a pierdut slujba sau are o altă problemă gravă care îi afectează respectul de sine, nu-i adaugă încă un motiv pentru care să se simtă inadecvat. Partida de "sex de consolare" îl poate ajuta mult.

În timpul primei vacanțe împreună

Prima vacanța în cuplu este un test pentru multe relații, în care devine evident modul în care ambii parteneri pot face față tensiunilor și obstacolelor. Poate fi o idee bună să simulezi orgasmul și în ultima noapte înainte de vacanță și în timpul acesteia. Chiar dacă partenerul nu are de obicei probleme când îi spui că n-ai avut orgasm, acest detaliu poate fi un factor de stres în plus în prima vacanță ce poate afecta prezentul și viitorul relației.

Când îl revezi după o absenţă lungă

Primele momente după o absență mai lungă de o săptămână, timp în care ați putut comunică doar la telefon sau online sunt importante pentru relație. Cu cât despărțirea a fost mai lungă, cu atât presiunea poate fi mai mare, iar prima partidă de sex poate da tonul pentru continuarea relației. Simularea orgasmului este și mai importantă atunci când vezi partenerul doar pentru scurt timp și urmează să fiți despărțiți de distanță din nou.

La prima partidă de sex după ce ai născut

După luni de zile în care tu ai avut o prioritate complet nouă, partenerul se aşteaptă la puţină atenţie şi consideraţie din partea ta. La prima partidă de sex după ce ai născut, lasă bebeluşul în grija altcuiva câteva ore, pentru a te putea relaxa cu adevărat. Chiar dacă nu poţi ajunge la orgasm pe loc, un orgasm fals poate fi o alegere bună, pentru a evita transformarea frustrării partenerul într-o problemă cu adevărat gravă pentru relaţia ta.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudiu pe 3 Aug 2012, 22:50
    Ce sa fac?

    Eu am 16 ani iar ea are 15... Si suntem inpreuna de 2 ani ... Si ea ar dori sa fac dragoste cu ea... dar cam mi so urat de ea ce sa fac???

    2
    3

  • bubledream pe 3 Aug 2012, 18:06
    sunteti, sigure ca sunteti impotriva, articolului...?

    mi-i se pare ca vii s-a atins fibra sensibila doamnelor, sigur fiecare din voi ati simulat un orgasm atunci, cand vi-i s-a parut necesar, sa fim seriosi...!! as mai adauga articolului, ca poti sa te simti satisfacuta chiar daca nu ai ajuns la culmiile placerii, intr-o situatie mai ciudata, sau stanjenitoare, stiind cum functioneaza creierul femeilor, si cantitatea de complexe, pe care le inventeaa la minut, nu cred ca nu ati facuta, ca vi se pare de prisos sa o recunoasteti e altceva

    3
    2

  • ellla pe 2 Aug 2012, 12:05
    iar noi?

    e de rahat ca noi trebuie sa facem totul ca sa salvam o relatie...sa mimam orgasmul, sa fim amazoane in pat, sa.....si ei ce fac??? adica o relatie presupune existenta a doi oameni de ce sa facem noi tot inclusiv sa mimam orgasmul? si lor cand au probleme cu erectia sau cand nu ajung acolo unde trebuie ce ar trb sa facem? sa nu obs asta si sa ne simtim jignite in amorul propriu? NU, incerci sa intelegi si prin comunicare si intelegere faci fata la tot, nu gemand ca apucata de fiecare data cand ni se pare ca se duce totul de rapa, doar ca sa nu il ... pierdem!!! daca e sa il pierdem il pierdem si asa asta e!!! mai dati sfaturi si ce sa faca barbatii intr o relatie ca ce sa facem noi eu una sunt satula

    5
    0

  • Ana pe 1 Aug 2012, 17:12
    Dezgustator!

    Mi se pare cel mai tampit articol posibil pe care l-ati scris vreodata! Cum puteti sfatui femeile sa mimeze orgasmul ca sa isi salveze relatia? Doar ca sa il satisfaca pe el? Dar ele nu conteaza ce simt, nu trebuie sa simta ca relatia are sens si nu ca se bazeaza pe o minciuna? Mimezi orgasmul dupa o cearta, sa fim seriosi, chiar atat de disperata sa fie acea persoana? Sa mimezi orgasmul in prima vacanta sau cand l-ai revazut dupa mai mult timp, e clar ca daca ea face asta inseamna ca nu se simte atat de bine cu respectivul, asa ca pentru ce? Singura exceptie care poate fi acceptata este la prostituate, care fac asta pentru a-si excita mai tare clientul, cu atat ma mult nu-i vad rostul intr-o relatie de cuplu. Ar trebui sa va fie rusine ca ati putut spune asa ceva unor femei care va urmaresc activitatea!

    12
    4

  • Diana pe 1 Aug 2012, 09:23
    of, gramatica !

    TUBULESCU, invata mai intai limba romana si apoi posteaza comentarii.

    7
    4

  • TEBULESCU pe 1 Aug 2012, 02:09
    Vai de capu tau

    Numai balarii ai scris aici. Practic tu indemni femeile sa mimeze cam in orice situatie,dintro asa zisa salvare a relatiei. Mi se pare de 2 bani articolu asta. Sa nu te puna dracu sa stergi comentu asa cum ai mai facuto cand nu a fost pe placu tau

    11
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod