Sex. 6 reguli esenţiale pe care orice femeie trebuie să le ştie până la 30 de ani


Sexul devine tot mai bun odată cu vârsta

La fel ca în oricare altă activitate, experienţa şi practica dau în timp cele mai bune rezultate. Este valabil şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală. Pe măsură ce înaintezi în vârstă ajungi să-ţi cunoşti tot mai bine corpul, să scapi de nesiguranţa care te inhibă şi să descoperi ce îţi place cu adevărat.

Nu trebuie să aibă el întotdeauna iniţiativa

Este dovedit ştiinţific că bărbaţi au mai mult chef de sex şi, prin urmare, iau iniţiativa. Şi chiar nu aveam nevoie de studii pentru asta. Dar nu ar strica să fii tu din când în când cea care face primul pas. 

Bărbaţilor nu le pasă că nu eşti perfectă

Eşti obsedată de vergeturile tale, de cele câteva kilograme în plus sau de celulită? Celor mai mulţi bărbaţi le pasă extrem de puţin sau chiar deloc de toate acestea în timpul unei partide de amor şi, de fapt, în general. Ar prefera să fii complet lipsită de inhibiţii şi stres în loc să fii timorată şi panicată că ţi se văd "colăceii". 
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doamna T. pe 20 Dec 2015, 01:01
    Curierul inimii

    Va recomand o carte ...pentru orice femeie care se respecta. "Una din noi e de prisos",scrisa de Sidonia Dragusau www.sidonia.ro La bucurie, la necaz, si de regula cind nu mai stiu directia, citesc cite un rind si-mi revin. Ca un prieten bun, cu o vorba buna la nevoie... Eram la liceu cand am citit si eu cartea,in timpul orelor chiar.Si colega mea de banca, de fapt am stat trei intr-o banca, a citit-o in acelasi timp. Am avut-o de la o vecina, care si ea o avea de la altcineva.... Am incercat ani la rindul sa aflu ceva despre cartea astea, eventual sa ajung in posesia unui exemplar...nici o sansa. Am ramas doar cu pasaje indragite, scrise intr-un carnetel vechi. Cartea asta a fost pentru mine ceace mai tirziu a devenit si Arta conversatiei a Ilenei Vulpescu- cartea de capatai. De aceea m-am bucurat sa o pot citi pe site-ul autoarei Sidonia Dragusanu http://www.sidonia.ro/2014/05/una-din-noi-e-de-prisos-roman.html

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod