Sex. 6 reguli esenţiale pe care orice femeie trebuie să le ştie până la 30 de ani

Dacă vrei ca viaţa ta amoroasă să fie plină de momente de plăcere trebuie să fii sinceră cu tine şi cu partenerul tău, să îţi accepţi formele şi să scapi de inhibiţii

Nu te poţi plânge dacă nu ai spus ce vrei

Oricât de puternică ar fi conexiunea dintre tine şi iubitul tău, poţi fi sigură că nu îţi citeşte gândurile. Iar dacă nu îi arăţi, nu îi spui sau nu îi dai indicii cu privire la ceea ce îţi place în materie de sex, atunci nu ai de ce să fii nemulţumită de prestaţia lui. Arată-i, îndrumumă-l, cere-i.

Dacă mimezi orgasmul, eşti tot mai departe de el

De ce crezi că te-ar ajuta să te prefaci că te simţi excelent şi că plăcerea pentru tine este la nivelul absolutului? Dacă mimezi orgasmul, vei fi cu un pas mai aproape de o viaţa sexuală neîmplinită şi lipsită de sinceritate. Partenerul tău va considera că simpla lui atingere îţi provoacă plăcere maximă, în timp ce tu eşti total nesatisfăcută.

Dacă vrei să primeşti, trebuie să oferi

Egoismul nu este o alegere bună în viaţa sexuală. Dacă îţi pasă numai de propria ta plăcere, te poţi aştepta ca partenerul tău să adopte aceeaşi strategie. Iar de aici şi până la partide de amor extrem de plictisitoare nu este cale lungă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Doamna T. pe 20 Dec 2015, 01:01
    Curierul inimii

    Va recomand o carte ...pentru orice femeie care se respecta. "Una din noi e de prisos",scrisa de Sidonia Dragusau www.sidonia.ro La bucurie, la necaz, si de regula cind nu mai stiu directia, citesc cite un rind si-mi revin. Ca un prieten bun, cu o vorba buna la nevoie... Eram la liceu cand am citit si eu cartea,in timpul orelor chiar.Si colega mea de banca, de fapt am stat trei intr-o banca, a citit-o in acelasi timp. Am avut-o de la o vecina, care si ea o avea de la altcineva.... Am incercat ani la rindul sa aflu ceva despre cartea astea, eventual sa ajung in posesia unui exemplar...nici o sansa. Am ramas doar cu pasaje indragite, scrise intr-un carnetel vechi. Cartea asta a fost pentru mine ceace mai tirziu a devenit si Arta conversatiei a Ilenei Vulpescu- cartea de capatai. De aceea m-am bucurat sa o pot citi pe site-ul autoarei Sidonia Dragusanu http://www.sidonia.ro/2014/05/una-din-noi-e-de-prisos-roman.html

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod