Sex. 6 idei de preludiu care încing rapid atmosfera

Partidele de amor trebuie să fie fierbinţi, amuzante şi în niciun caz plictisitoare. Dacă rutina îşi face prezenţa în dormitor, ai nevoie de idei noi pe care să le puneţi în practică. Şi nu doar pentru poziţii erotice, ci şi pentru preludiu. Pe lângă săruturi lungi, pasionale şi mângâierile tandre sau obraznice, îţi poţi surprinde iubitul şi cu joculeţe îndrăzneţe. Iată câteva care te pot inspira!

Tachinează-l!
Ce ar fi dacă aţi renunţa un timp la tachinările cuminţi în dormitor? O vizită la birou sau câteva dovezi de dragoste în metrou pot creşte dorinţa sexuală. Nu, asta nu înseamnă să faceţi lucruri care să-i deranjeze pe cei din jur. Puteţi încerca atingeri subtile, săruturi senzuale, mesaje obraznice şi priviri încărcate de dorinţă. Nu uita: anticiparea sporeşte starea de excitare! 

Exprimă-te cu ajutorul mâinilor
În timp ce vă sărutaţi sau îi oferi plăceri orale, foloseşte-ţi şi mâinile. Atinge-l, oferă-i mângâieri delicate în zonele erogene şi te vei putea bucura de gemete de plăcere. 

Şoapte obraznice
Profită de moment şi şopteşte-i la ureche fanteziile tale. Nimic nu îl va excita mai tare decât confesiunile tale fără perdea. Este o dovada clară că iubita lui are încredere totală în el. Descrie-i cele mai arzătoare dorinţe şi va muri de nerăbdare să ţi le împlinească.

Este timpul pentru striptease
Stripteas-ul poate fi soluţia ideală atunci când vrei să reaprinzi pasiunea în dormitor. Arată-i, fie şi doar pentru o seară, că poţi fi mai mult decât o iubită dulce şi inocentă. Scoate la iveală femeia fatală din tine şi fă-l să se simtă cel mai dorit bărbat din lume. Dacă te îndoieşti că poţi reproduce exact mişcările dansatoarelor exotice, află că nici nu trebuie să faci asta. Aici atitudinea contează şi legătura dintre parteneri. Foloseşte-te de limbajul trupului şi dezbracă-te pe ritmul muzicii prin mişcări seducătoare. Lasă-te condusă de muzică şi, cu siguranţă, va fi cucerit de dansul tău. Ai încredere în tine şi în sex-appeal-ul tău.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod