Sex. 5 trucuri care-l zăpăcesc în pat. Adu ceva nou în dormitor!

  
    
3. Preia iniţiativa!

Cine iniţiază de obicei partida de sex? Dacă iubitul tău începe de regulă o partidă, atunci ar fi momentul ca tu să-l surprinzi plăcut şi să faci primul pas. Abordează-l cu sărutări pasionale şi mângâieri, lăsându-i de înţeles că îl doreşti în acel moment. Lipeşte-l de perete şi şopteşte-i la ureche cât de mult îl doreşti sau urcă-te peste genunchii săi dacă este la calculator.


4. Sexul oral făcut cum trebuie

Sexul oral mecanic devine monoton pentru iubitul tău. N-ar trebui să te miri dacă acesta întârzie să aibă orgasm. Încearcă mai bine aşa: răsfaţă-l cu buzele şi limba pe toată lungimea penisului, iar mai apoi cuprinde-i doar capul. În plus, alternează sexul oral cu stimularea manuală. În acest fel îţi odihneşti maxilarul şi eviţi plictiseala.

Un sex oral de nota 10 implică de cele mai multe ori cantităţi mari de salivă. Motivul este simplu: lubrifierea asigură mai multă plăcere. Dacă întâmpini probleme la acest capitol, investeşte într-un lubrifiant bun. Alege un produs aromat, toarnă câteva picături pe penis sau pe buzele tale şi oferă-i o experienţă pasională. Nu numai că vei savura un moment delicios, dar îi vei oferi iubitului un spectacol erotic de neuitat. Apoi, pune puţin lubrifiant pe clitoris şi lasă-l să-ţi întoarcă favoarea.  


5. Propune-i o poziţie erotică nouă!

De regulă, poziţiile în care el va avea controlul perfect asupra mişcărilor, cum ar fi Doggie style, vor fi cele care îl vor aduce pe culmile plăcerii. Nici cele în care tu eşti deasupra şi el te poate privi mereu nu-i vor displăcea, important este să-l abordezi cu ceva nou şi incitant.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod