Sex: 5 trucuri ca să ai orgasm de fiecare dată când faci dragoste

Există un mit conform căruia doar unele femei au orgasm, în timp ce altele doar mimează plăcerea absolută. Acest lucru este unul fals, deoarece, chiar dacă nu este uşor să ajungi la orgasm, poţi atinge punctul culminant, dacă ai răbdare şi exersezi acest lucru.
Există un mit conform căruia doar unele femei au orgasm, în timp ce altele doar mimează plăcerea absolută. Acest lucru este unul fals, deoarece, chiar dacă nu este uşor să ajungi la orgasm, poţi atinge punctul culminant, dacă ai răbdare şi exersezi acest lucru.

Chiar dacă bărbaţii nu au probleme în atingerea rapidă a orgasmului, femeile întâmpină astfel de probleme, care pot fi însă rezolvate. Iată mai jos 5 trucuri pentru a avea orgasm de fiecare dată când faci sex:

1. Discută cu partenerul tău


În primul rând, ar trebui să porţi mai multe discuţii cu iubitul tău şi să-i explici că ajungi mai greu la orgasm şi că aceasta este o problemă care ţine de tine şi nu de „talentul“ lui de a face dragoste.

Spune-i că eşti în continuare atrasă de el şi că nu ar trebui să se simtă jenat şi să creadă că el este vinovat că tu atingi mai greu plăcerea absolută.

2. Fii relaxată

Dacă vrei să ajungi mai repede la orgasm, învaţă să te relaxezi şi încearcă să realizezi faptul că nu rezolvi nimic dacă eşti stresată din cauza faptului că nu ai orgasm.

Tensiunea nu face nimic altceva decât să-ţi strice buna dispoziţie şi să nu te lase să ai orgasm. Pentru a te relaxa este de preferat să faci dragoste doar în locurile în care te simţi bine, precum propriul tău dormitor. Înainte de a face sex este de preferat să faci un duş fierbinte şi lung sau să te relaxezi stând în cada plină cu apă.

3. Preludiul este foarte important

Dacă ştii că ai probleme în atingerea orgasmului, încearcă să aveţi parte de un preludiu cât mai lung. Femeile îşi doresc, în general, ca partenerii să facă un anumit şir de manevre pentru a intra şi ele în atmosfera propice pentru o partidă perfectă de amor.

Învaţă-l pe iubitul tău că ai nevoie de stimulare clitoridiană şi că începi să te exciţi dacă te mângâie pe sâni, dacă te sărută pe tot corpul şi dacă îţi spune vorbe frumoase.

4. Încinge atmosfera

Un alt factor important care te ajută să ai orgasm de fiecare dată când faci dragoste este atmosfera. Stinge lumina, pune muzică relaxantă şi nu da volumul foarte tare, aprinde câteva lumânări parfumate, iar efectul va fi garantat.

5. Încearcă poziţii noi

Dacă în trecut ai observat că anumite poziţii nu te satisfac deloc sexual, ar trebui să încerci poziţii sexuale noi, pentru a atinge orgasmul. Pentru a atinge mai uşor orgasmul, este de preferat să încerci poziţii în care corpurile voastre să stea lipite cât mai mult timp, să vă puteţi vedea şi chiar săruta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod