Sex. 5 tehnici şi poziţii de încercat în zilele libere

Profită de timpul petrecut alături de iubitul tău pentru a vă condimenta viaţa amoroasă. Află ce lucruri noi să puneţi în practică pentru plăcere maximă

Jocurile sexuale

Sunt o modalitate excelentă pentru a aduce un plus de acţiune în dormitor. Vă ajută pe tine şi iubitul tău să vă redescoperiţi şi să experimentaţi ceva nou, ceea ce cu siguranţă sporeşte şi plăcerea. Sunt perfecte pentru zilele ploioase, când nu aveţi chef să ieşiţi din casă! Un joc menit să prelungească pasiunea şi să vă ofere mai multă plăcere este "bomba cu ceas". Tu şi iubitul tău trebuie să vă imaginaţi că aveţi la dispoziţie zece minute pentru preludiu, pentru atingeri şi sărutări fierbinţi, timp în care penetrarea este interzisă. Veţi obţine în acest fel o tensiune sexuală care va spori pasiunea, vă va stimula inventivitatea şi vă va ajuta să vă înfierbântaţi la maximum! 

Sex în maşină

Aţi planificat o mini-vacanţă pentru zilele libere? Călătoria spre destinaţie va fi mult mai plăcută dacă trageţi pe dreapta pentru o partidă de sex în maşină. Adrenalina provocată de teama că aţi putea fi prinşi vă va oferi o partidă de amor pe care n-o veţi uita prea uşor. Ai grijă să porţi o rochie lejeră sau haine de care poţi scăpa rapid. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod