Sex. 5 surprize erotice pe care să i le faci iubitului tău



Trage-l pe dreapta!

Din seria amorului palpitant face parte şi o astfel de experienţă. Vei reuşi să îmbini elementul surpriză cu senzaţia de pericol şi sentimentul că faceţi ceva interzis, ceea ce are potenţialul de a vă incita la maximum. Când vă aflaţi împreună în maşină, într-o zonă ceva mai retrasă, roagă-l să tragă pe dreapta, apoi oferă-i clipe de plăcere pe care nu le va uita niciodată!

Loteria poziţiilor

Acesta este un joc erotic care va fi cu siguranţă pe placul iubitului tău! Scrie pe bileţele poziţiile sexuale pe care ştii că el le adoră, apoi împachetează fiecare bileţel în parte şi pune-le pe toate într-o cutiuţă sau un coşuleţ. Roagă-l apoi să extragă un bileţel, fără să-i spui despre ce este vorba. Va fi deosebit de încântat să descopere că pe notiţă este scrisă una dintre poziţiile sale preferate şi că va avea ocazia de a o pune în practică împreună cu tine în următoarele clipe...

Bomba sexy

Ritualurile de înfrumuseţare care includ băi cu spumă, exfolierea întregului corp şi loţiuni sau uleiuri de corp cu parfumuri minunate te ajută să te simţi foarte sexy. Poartă o lenjerie în care să arăţi absolut fantastic şi o pereche de pantofi cu toc foarte înalt şi aşteaptă-l să vină acasă. Va avea astfel parte de o surpriză care îi va încânta toate simţurile! Va fi extrem de încântat să-ţi sărute pielea parfumată şi catifelată. Dar pentru ca totul să iasă perfect, asigură-te că vine acasă singur şi că nu a invitat pe nimeni în vizită.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod