Sex. 5 soluţii ca să obţii tot ce vrei în pat de la iubitul tău

Partidele de amor nu sunt tocmai perfecte şi nu îndrăzneşti să-i comunici partenerului dorinţele tale? De cele mai multe ori, un mic apropo sau un gest potrivit pot fi tot ce ai nevoie pentru ca iubitul să-ţi înţeleagă nevoile.

Vrei să te bucuri mai mult de preludiu? Provoacă-l!
Dacă ai alături un bărbat mereu atât de nerăbdător să ajungă la felul principal încât sare peste minutele de pregătire, este momentul să preiei controlul. Minutele de dinainte de actul sexual sunt importante pentru că vă permit să creaţi tensiune sezuală, să vă tachinaţi şi să vă arătaţi afecţiunea. Dacă eşti timidă sau îţi este frică să nu-l jigneşti sugerându-i să lungiţi preludiul, îl poţi provoca cu un joc. De exemplu, propune-i să te aducă la orgasm folosindu-şi doar limba. De asemenea, îi poţi sugera schimbările pe care le doreşti. Că să te asiguri că nu se va simţi jignit, începe prin a-l lăuda şi a-i enumera câteva dintre mişcările pe care le face şi care te înnebunesc, apoi îi poţi spune cum ai vrea să decurgă preludiul.

S-a instalat rutina? Fă schimbări!
Să păstrezi flacăra vie în dormitor nu este un lucru uşor de realizat, iar plictiseala se poate instala cu uşurinţă în dormitor. Este nevoie de efort, de compromisuri şi de multă dragoste. Dacă te afli într-o relaţie de lungă durată şi simţi că lucrurile s-au cam răcit, trebuie să preiei iniţiativa pentru a obţine schimbările dorite. De exemplu, înainte de culcare sau în dimineţile leneşe, vorbeşte deschis despre fanteziile tale cu iubitul tău şi încurajează-l să facă la fel. De asemenea, vă puteţi propune să încercaţi cel puţin o poziţie nouă în fiecare lună. Sau puteţi întocmi liste cu locurile pe care a-ţi dori să le "exploraţi" sexual. Dacă ţi-este greu să găseşti momente pentru discuţii intime, poţi profita de scenele sexy de la TV.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod